Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Decorar els espais exteriors de casa amb Cubiñá

Visualitzacions 993

Redacció La Positiva

Què seria de l’estiu sense les sobretaules a la terrassa i al jardí després d’un sopar amb els amics? En aquest número, Cubiñá us ofereix algunes propostes per decorar els espais exteriors de casa vostra amb un mobiliari còmode, versàtil i modern. 

Houe Leaf

Aquesta taula de jardí, dissenyada per Henrik Pedersen, imita la forma d’una fulla de trèbol. Gràcies a la seva estructura i al seu tauler de bambú, hi poden seure còmodament fins a 6 persones.

LR Serpentine

Aquest conjunt de sofà i butaques per al jardí estan fabricats amb una estructura d’alumini per aconseguir uns mobles lleugers i resistents al clima. Es caracteritza per la seva composició de tres llargs coixins entrellaçats al respatller, cosa que els converteix en un conjunt còmode i modern. 

Remind

El que diferencia aquesta cadira de la resta és que està creada amb materials reciclats. El seu disseny atemporal recorda a les cadires de fusta de la meitat del segle XIX. Destaca la seva textura transpirable, és un moble lleuger i confortable que es pot fer servir tant a l’exterior com a l’interior. 

Ibiza

I acabem amb la joia de la corona, una gandula fabricada amb plàstic reciclat recuperat de la Mediterrània. Està reforçada amb fibra de vidre i es pot apilar per ocupar menys espai en guardar-les. Les trobareu de diferents colors!

Cubiñá

c/ Mallorca, 291 (Barcelona)

cubinya.es

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×