Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Avui descobrim un conte nou a la biblioteca

Visualitzacions 1.84Kırşehir

LOURDES CAMPUZANO, periodista

Que avui no teniu ganes d’inventar un conte? Que us ve més de gust que us l’expliquin? Fins i tot que us l’interpretin, com si es tractés d’una obra de teatre? Doncs només heu de tafanejar l’agenda d’activitats de la xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona per trobar el pla perfecte. N’hi ha de contacontes pensats per a infants de totes les edats. Busqueu, trieu i, si cal, reserveu-hi plaça. 

Si el vostre fill encara és un nadó, el cicle Primeres passes és perfecte. Es tracta d’activitats que volen familiaritzar els nadons amb el món del llibre a través d’experiències sensorials, espectacles visuals, audicions musicals i tallers de contes. Podeu consultar la programació aquí.

Si el vostre nen ja té quatre anys, el podeu portar a una de les activitats del cicle Sac de rondalles. Allà els explicaran un conte i, en acabar, us animaran a fullejar altres llibres relacionats amb la mateixa temàtica del conte en una exposició que es munta especialment per a l’ocasió. Consulteu-lo aquí. 

Per als infants més grans, a partir de vuit anys, la Xarxa de Biblioteques organitza els Tallers de descoberta que, com el seu nom indica, tenen com a objectiu descobrir a la canalla els molts coneixements (sobre medi ambient, art, altres cultures…) que amaguen els llibres. Consulteu-lo aquí.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×