Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

DIY: decoreu el balcó o la terrassa

Visualitzacions 776

OLAYA MARÍN

En aquest número us portem algunes idees artesanals per redecorar la vostra terrassa amb un estil únic i molt personal. 

Mobiliari exterior 

Segur que esteu cansats de sentir parlar dels palets com a material idoni per fer els vostres propis mobles, però és que realment aquest material ofereix moltes combinacions. Es poden tallar i adaptar a qualsevol espai i resisteixen el nostre clima. Per exemple, els podem fer servir com a taula, cadires, testos o sofàs. Només necessitareu bones idees, eines i coixins de tots colors!

Però si realment voleu sorprendre els vostres convidats, intenteu trobar un pneumàtic, perquè aquesta idea us encantarà. Es tracta d’un seient tipus puf fet amb jute. Per fer-lo, necessitareu dues taules rodones de fusta de la mida del pneumàtic, que les haureu de col·locar per tapar el forat. Un cop estigui, haureu de posar la corda de jute fins que quedi tot el puf cobert. Si voleu donar-li un estil més personal, li podeu afegir accessoris, com ara brins de llana de colors. 

Plantes a tot arreu

Les plantes són un element clau a qualsevol terrassa o balcó, ja que donen color i vida a l’espai. Hi ha moltíssimes maneres de col·locar-les, ja sigui a terra, a la paret o a diferents superfícies com taules o prestatges. Si opteu per posar-les a terra o en una taula, una bona idea és comprar testos de fang o plàstic i decorar-los amb pintures per crear harmonia amb la resta d’elements de l’espai.

Però si preferiu col·locar-les a la paret per crear un petit jardí vertical, s’obre davant de vosaltres una porta a moltíssimes possibilitats. Es pot apostar per fer servir palets o escales de fusta per posar els diferents testos. Una altra opció és comprar corda i col·locar petites plantes dins dels pots, com per exemple els cactus, que necessiten poca aigua. I si voleu ser més originals, podeu utilitzar suros del vi, buidar-los i col·locar-hi petites tiges. 

Teniu més idees? En les podeu explicar a les nostres xarxes socials!

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×