Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

15 Apr, Monday
0° Călărași

Astrologia i mitologia: els bessons

Visualitzacions 1.27Kırşehir

Hi ha moltes maneres de ser bessons, i totes elles tenen molt per dir-nos. Es pot ser Gèminis o Bessons de signe zodiacal, es pot ser bessó per naixement i fins i tot es pot entrar en aquesta categoria no tan coneguda de ser un bessó astral.

Ser Bessons de signe, des del punt de vista astrològic, pot tenir moltes riqueses per explicar, de tal manera que, a vegades, a un natiu d’aquest apartat zodiacal li pot ser més fàcil només dir que és Bessons que no tot el que significa això. Amb una paraula ho ha dit quasi tot.

Per a l’astrologia, ser Bessons significa tenir una personalitat doble o múltiple, molta habilitat per a quasi totes les coses, una gran rapidesa, un cervell ben dotat, una gran indecisió congènita, unes ganes immenses de comunicar-se i una afabilitat proverbial, entre altres moltes coses. El Bessons típic és tan comunicatiu que sempre vol estar acompanyat i, quan està sol, escriu per tal de seguir comunicant-se.

Encara que aquesta és la façana exterior, que acostuma a ser ben certa, a l’interior de la persona Bessons passen moltes coses més.

Perquè és com si fos un arlequí i estigués partit en dos, de dalt a baix, a dreta i a esquerra. Un és el bessó bo i l’altre és el bessó més dolent. Un està content i satisfet, i l’altre posa mala cara i està insatisfet. I a mi m’agrada dir que cal portar a passejar el bon bessó i deixar tancat sota quatre claus el que no ho és tant.

Com a bons germans, els bessons s’estimen molt, tant, que cap dels dos suposats membres suportarà que es parli malament de l’altre. I moltes vegades intercanviaran els seus papers com si res, com si fos el més natural del món un dia ser d’una manera i l’endemà, o gairebé alhora, ser d’una altra.

I així, si un bessó és tímid i l’altre és decidit, quan el tímid s’envalenti, el valent es tornarà més tímid. I entre tots dos desconcertaran els altres com si res.

Curiosament, quan es troben dos bessons astrals que són els nascuts el mateix dia però en llocs diferents i de mares diferents, la sorpresa serà el pa de cada dia, i seran tantes les coincidències entre ells que no hi haurà més remei que estranyar-se. I entre aquests bessons, fets de diferents pares però de moments tan iguals i amb tanta energia idèntica, l’expressió més usual serà la de dir “jo també”, perquè seran molts els episodis viscuts que entre ells es repetiran. Sobretot si l’hora de naixement és molt similar, cosa que no sempre passa, encara que sí que hi ha bastants bessons del mateix dia, mes i any.

Quant als bessons biològics, nascuts amb poca diferència d’hores o de minuts, siguin del signe que siguin, també tendiran a compensar-se l’un a l’altre, intercanviaran papers i fins i tot un d’ells tindrà un pensament i l’altre el realitzarà. Serà complicat veure’ls actuar, perquè ens podrem confondre. I segurament també per aquest motiu, a vegades extremaran el seu comportament amb un desig natural de diferenciar-se, encara que per dintre siguin iguals o molt similars.

Finalment, els toca el torn als bessons mitològics, com poden ser Càstor i Pòl·lux, que eren fills de la princesa Leda, que es va unir amb el seu marit mortal, Tíndar, la mateixa nit que amb Zeus, i de resultes d’això van néixer els dos germans bessons, amb la diferència que un era mortal i l’altre immortal. Quan en una batalla Càstor mor, i Zeus es vol endur Pòl·lux a l’Olimp perquè és immortal, ell no accepta aquesta condició i decideix que es repartirà aquest do amb el seu germà, tal era l’amor que es professaven. Com a recompensa, Zeus va establir que posaria al cel els dos bessons perquè brillessin durant tota l’eternitat.

Així d’units estan els que són bessons, siguin d’una llorigada o d’una altra, siguin germans de veritat o siguin només germans estel·lars. 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×