Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Els millors oasis urbans de Barcelona

Visualitzacions 1.05Kırşehir

NATÀLIA CEREZO

Que a Barcelona fa calor no és cap secret i la millor manera de defensar-se’n no és quedar-se al pis amb totes les finestres obertes treballant en banyador. De vegades, la millor manera és agafar un llibre o la llibreta d’urban scketching i buscar un lloc fresquet i ben situat per passar una estona de calma. Voleu conèixer els millors oasis de Barcelona? Us en presentem un quants.

Jardins del Palau Robert

Al capdamunt de passeig de Gràcia, a l’encreuament amb Diagonal, hi ha aquest racó fresc i verd de la ciutat, molt conegut tant pels seus habitants com pels turistes. Tot i així, les seves moltíssimes i frondoses plantes donen una sensació molt agradable d’intimitat i verdor. A més, és darrere del Palau Robert, un centre d’exposicions que podreu visitar si voleu una dosi d’art.


Pati de l’Ateneu Barcelonès

Aquest oasi és un lloc extremadament tranquil al bell mig de Barcelona, només té una pega (o avantatge, segons com es miri): només hi poden accedir els socis. No obstant, val la pena visitar la seva cafeteria, plena de palmeres, d’estanyets amb peixos, de tauletes de marbre i de gent amb llibres. Un lloc que us transportarà a un altre temps. I, si teniu ganes d’un lloc encara més tranquil i vintage, al mateix edifici trobareu la biblioteca, on s’està de primera.

Parc del laberint d’Horta

Si no només voleu un lloc a la fresca i prendre un cafè, el parc del laberint d’Horta és d’allò més recomanable. D’estil romàntic o neoclàssic, segons es miri, el parc, situat en una de les vessants de la serra de Collserola, és ideal per fer una passejada a la fresca i, si voleu una estona romàntica o aneu amb nens (o amb adults que sàpiguen divertir-se) el laberint us encantarà. Els murs estan fets de xiprers i al centre hi ha una estàtua d’Eros.

Qualsevol cementiri

A Barcelona tot és bonic, fins i tot els cementiris. Sembla un lloc estrany on anar a passar una estona tranquil·la, però, de fet, en altres països és molt normal anar-hi a córrer o fins i tot fer-hi pícnics. Encara que no cal arribar a aquests extrems, una passejada pels cementiris de la ciutat us garantirà una estona de tranquil·litat, a més de descobrir-hi els seus habitants més il·lustres. A més, podreu gaudir d’una lliçó d’història (al de Montjuic podreu visitar el fossar de la pedrera, on hi ha les restes de Companys) i fins i tot d’art (al mateix cementiri hi ha un museu de carrosses fúnebres).

La serra de Collserola i el Tibidabo

Acabem amb una mica de senderisme i amb un parc d’atraccions, tot gairebé al mateix lloc. Per als que vulguin caminar, a la serra de Collserola es poden fer passejos més llargs o curts, ideals per trobar un racó fresquet perdut a la muntanya i perdre’s en un bon llibre. I per als més aventurers, es pot passar una estona ben agradable al parc d’atraccions de la ciutat, o simplement visitant el mirador gratuït que hi ha al capdamunt. La brisa i les vistes us faran oblidar la calor!

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×