Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

enamorarse-barcelona-2

Enamorar-se a (i de) Barcelona

Visualitzacions 866

NATÀLIA CEREZO

La tardor és l’estació més romàntica de l’any. Per fi podem passejar a la nit, quan refresca, amb aquella persona especial agafats de la mà sense por a desfer-nos i convertir-nos en un sol monstre suat sortit d’una pel·li del David Cronenberg. Per això us hem preparat un recorregut amb els carrers més romàntics de la ciutat.

El carrer dels petons

Entre el Museu de la Xocolata i l’Arc de Triomf, hi ha un carreró sense sortida, tan anodí i insignificant com tants d’altres, fins que revela el seu nom als passejants i automàticament agafa una lluentor daurada de tresor amagat. Però, d’on li ve, el nom? Alguns diuen que d’un veí molt estimat al barri, Joan Pontons, i altres que antigament donava al patíbul, on es penjaven els reus, i que el carrer era on s’acomiadaven de les seves famílies.

La plaça de Sant Felip Neri

Un altre dels llocs de Barcelona amb més encant, tot i estar marcat per una història trista (està edificat a sobre d’un cementeri, destruït durant la Guerra Civil, i a la façana de l’església encara es veuen trossos de metralla d’una bomba que hi van llançar els nacionals). Abans de la pandèmia, el soroll de la font, preciosa, i la gatzara dels bars, que penjaven bombetes amb una llum càlida a les seves terrasses, convertien la plaça en un lloc ideal per descansar una estona i fer manetes sota la taula. 

enamorarse-barcelona-1
Imatge: fredyferreri.com
Passatge de Mallofré

Anem a la part alta de la ciutat, ara, on també s’amaguen alguns racons d’allò més romàntics. Al cor de Sarrià, per exemple, hi ha el passatge de Mallofré, un carreró que no sembla que pugui existir: entre dos arcs, el carreró, amb rajoles de pedra vermella, recorre una distància curtíssima, però intensa. A banda i banda, jardins plens de flors que semblen sortits d’un conte i un silenci fresc que us provarà tan bé com beure un got d’aigua quan teniu set.

La plaça de Sant Gaietà

Seguim a Sarrià, que com es nota que va ser poble un parell de segles enrere, ja que té alguns dels llocs amb més encant i més tranquils de Barcelona. Si seguim un carreró que hi ha darrere del mercat, arribem a la plaça de Sant Gaietà, un racó enllosat de rajola vermella. Els veïns, habitants privilegiats de deu casetes que envolten la plaça, tenen cura dels testos plens de geranis i buguenvíl·lies que emplenen la plaça i que la converteixen en un lloc més especial, encara.

El carrer de Manuel Arnús

Potser posat així, tal qual, no us diu res, però si us diem que aquest carrer és als peus del funicular del Tibidabo la cosa canvia. Val la pena enfilar-se fins aquí per acabar un dia romàntic amb unes vistes espectaculars a la ciutat. Amb la posta de sol, el cel es torna lila i rosa, i els llum de Barcelona, com joies, s’encendran als vostres peus. Remateu la feina amb un còctel o una cervesa ben fresqueta en un dels nombrosos bars amb vistes de la zona. Aquesta nit pilleu catxo segur!

___

Imatge principal: www.fredyferreri.com

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×