Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

“Tots som conscients que estem esgotant els recursos naturals del planeta, la moda ha de ser responsable, ètica i sostenible.”

Visualitzacions 1Kırşehir

MARTA NAVARRO

Avui ens apropem a la zona de Sant Gervasi i ens trobem una revelació molt estimulant, l’ABK STUDIO; el seu estil novaiorquès convida a entrar-hi. 

Ens rep enèrgicament l’Anna, la creadora d’aquest projecte de moda en moviment, valors i sostenibilitat. La seva trajectòria professional és molt interessant. 

Va ser en els carrers de Brooklyn, a Nova York, connectant amb la diversitat i sortint d’una Fashion Week, que va arribar la inspiració d’ABK en forma de revelació per crear una moda amb missatge, en moviment i sense filtres que connectés emocions i la veu/self-expression per empoderar les noves generacions.

Es va ubicar a Brooklyn per treballar en aquest nou horitzó i buscar la connexió a l’hora de vestir, i més tard va ubicar-se a Barcelona, al carrer Castanyer, 10.

D’on ve el nom d’ABK? 

El nom de la marca neix a Brooklyn, A Nova York. Les inicials són el nom artístic amb què els seus amics van començar a anomenar-la: A (‘Anna’) BK (‘Brooklyn’). I aquest nom entrellaça amb les inicials que tenia el seu gat, que és la icona de la marca i a qui dedica el projecte pel seu amor incondicional. 

Hope, We do not exist, Choice, Encourage, We are here to Love, Mother Nature… 

Trobareu paraules, missatges molt ben escollits a cada una de les seves edicions limitades, que arriben a l’ànima de qui les llegeix. Paraules que descriuen vivències de vida i pretenen transmetre consciència col·lectiva. Els seus dissenys són sense gènere, elegants, fets amb teixits 100% orgànics, d’alta qualitat, atemporals.

“ABK és la veu de la gent, el reclam, la diversitat, és moda en moviment, en càpsules d’edicions limitades.” 

La durabilitat és l’èxit de la marca. La seva missió és l’impacte social i el compromís mediambiental.

Consciència mediambiental, teixits orgànics. 

Amb els seus dissenys, ABK crea experiències, a més, té molta consciència mediambiental, per això tota la seva producció és amb materials nobles, teixits orgànics. Confeccionen amb cotó orgànic i polièster reciclat, cosa que redueix l’impacte dels plàstics al medi ambient. 

“Fem comerç just perquè tothom pugui adquirir la marca per preu/qualitat.”

El coto orgànic prové de llavors no modificades genèticament i de cultius lliures de toxines, sense cap producte químic, per això els teixits no produeixen al·lèrgies i són tan suaus, purs i beneficiosos per a la pell. 

El polièster reciclat es fa a partir d’ampolles de plàstic que es transformen en unes fibres que es van teixint. Amb aquest teixit reduïm el nivell de plàstics acumulats al medi ambient. 

“Tots som conscients que estem esgotant els recursos naturals del planeta, la moda ha de ser responsable, ètica i sostenible.”

Si us agrada viure experiències, visiteu ABK STUDIO, i BE PART de la cultura de la marca. 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×