Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

“Els vincles que fem amb els clients és el que ens fa diferents”

Visualitzacions 1.11Kırşehir

MARTA NAVARRO

La Susana ens rep amb un somriure acollidor i familiar. Ella regenta el Colmado Casa Buendía des de fa gairebé vuit anys. El colmado és l’escenari perfecte per explicar la història de la gent del barri del Fort Pienc. Les compres quotidianes són el fil conductor per aconseguir el vincle que han creat amb els seus clients en aquest bonic espai. Les converses, les confidències i l’escolta activa són imprescindibles per entendre als clients.

“Els vincles que fem amb els clients és el que ens fa diferents”

L’esforç per cuidar a la clientela ha estat premiat en la 23 edició dels Premis Comerç de Barcelona, amb el guardó menció especial. El jurat va valorar l’esforç de la Susana per regentar una botiga que respira l’estètica dels colmados antics, tot oferint una atenció personalitzada i un producte especialitzat.

Al Colmado Casa Buendía pots trobar tota mena de productes artesans tradicionals i d’origen nacional molt ben seleccionats: conserves, olis, cerveses artesanes, caves, vins, vermut, xocolates, fruits, secs, formatges o embotits amb un embalatge molt original. No et perdis els tastets de productes que organitzen! Per als cinèfils tenen les patates xips en llauna, molt buscades, després d’aparèixer a la pel·lícula coreana “Parásitos“, guanyadora dels premis Óscar.

Un altre punt fort del negoci és la decoració i l’estètica del local

La decoració, el producte, l’atmosfera… Un escenari perfecte per recordar als clients l’essència dels antics colmados. Tant és així que ha estat escenari cinematogràfic i de publicitat!

Si vols saber com eren els colmados d’abans, visita el Colmado Casa Buendía, que et farà sentir com a casa. Es troben al carrer de Roger de Flor, 139.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×