Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

“Ara s’ha vist més que mai la importància dels comerços”

Visualitzacions 609

OLAYA MARÍN

L’Eix Sarrià és una associació sense ànim de lucre que treballa per agrupar, promocionar i dinamitzar el comerç del barri des del 1987. 

– Quin és el vostre objectiu com a associació?

El nostre principal objectiu és dinamitzar el barri per promoure el comerç, donar a conèixer els productes i ajudar a vendre. Per exemple, una de les activitats que solem fer és organitzar mostres de comerç a Sarrià. També volem arribar al màxim de socis possibles, ja que això es tradueix en més recursos i més força per ajudar aquest sector. 

– Com us ha afectat la pandèmia?

La nostra activitat principal eren les fires i els diferents esdeveniments que organitzàvem al barri per promoure el comerç, com ara barbacoes populars o cites puntuals com Sant Jordi. Amb l’arribada de la pandèmia tot això s’ha hagut d’aturar, tot i que estem intentant recuperar la normalitat progressivament. 

D’altra banda, hem vist com els nostres associats han patit les conseqüències del confinament i el tancament de comerç no essencial. Des de l’inici de la pandèmia una de les nostres tasques principals ha sigut donar informació sobre els diferents ajuts. Ara hem creat al nostre web un catàleg amb els productes dels nostres associats. Funciona amb el sistema click and collect, és a dir, els clients ho compren des de casa i després ho recullen a la botiga.

– Quina importància té el comerç als barris?

Ara s’ha vist més que mai la importància dels comerços. Amb el confinament i les mesures perimetrals molts veïns han hagut de comprar al barri i s’han adonat que aquí hi ha de tot, que no cal anar-se’n fora. 

– Com és la relació amb els altres eixos de la ciutat?

Tenim una relació molt dinàmica i fluida. Amb Barcelona Comerç estem constantment en contacte i amb els altres eixos també, tot i que al final cada barri té una realitat diferent. Ara estem preparant conjuntament una gran botiga online amb els productes dels comerciants de cada barri. 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×