Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

“Hachazuela neix de l’admiració per la natura, i l’originalitat d’ella mateixa”

Visualitzacions 1Kırşehir

MARTA NAVARRO

Visitem l’escultor Javier Úbeda i l’Ester, els creadors d’aquest bonic projecte d’artesania de caràcter mediterrani amb fusta, mobles a mida, objectes de decoració i estris de cuina.

Com va néixer Hachazuela? 

Hachazuela va començar fa més de 20 anys al barri del Born, com a taller artesanal i artístic de la fusta. Com indica el nostre nom hacha (‘destral’) i azuela (‘aixa’), treballem la fusta amb eines artesanals donant una forma única i especial a cada objecte. Més tard (fugint de la invasió de firmes internacionals) vam decidir ubicar-nos a Gràcia. Creiem que la millor manera de ser universals és ser molt locals. 

Amb quins materials treballeu? 

Treballem amb fustes de proximitat, de quilòmetre zero. Controlem tot el procés de creació, des de la selecció del tronc i la recollida. Fem servir fustes de les podes dels camps de Tarragona, on tenim el taller del camp. La fusta que més ens caracteritza és la d’olivera. També treballem amb fusta de pi, roure i amb alabastre. 

Com és el vostre perfil de client? 

El perfil del nostre client és exigent, molt informat de les tendències i per això ens demana molt més que funcionalitat, ens encanta perquè és molt motivador! 

També tenim públic japonès, els encanten les culleres i els morters de fusta d’olivera. 

Creiem que és bàsic tenir una bona connexió amb el client, poder conèixer la persona a qui estàs fent un article que farà servir cada dia en forma de taula, prestatgeria, taula de tallar, tamboret, llums… És realment especial! 

__

Si necessiteu donar un toc acollidor i mediterrani a la vostra llar, no dubteu visitar-los al carrer Astúries, 31. Descobriu la calidesa i genuïnitat del treball artesà. 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×