Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Equipaments 2030, equipaments municipals de futur

Visualitzacions 1.09Kırşehir

DIPUTACIÓ DE BARCELONA 

La Diputació de Barcelona ajuda a transformar les instal·lacions i els espais municipals de la província perquè esdevinguin equipaments responsables i educadors amb un paper més actiu i inclusiu a la societat. 

Els municipis s’enfronten a tres grans reptes globals: canvi climàtic, l’augment de la intolerància i les desigualtats socials, i la desconfiança envers la democràcia, i fer-los front els suposa un desafiament. Per això neix Equipaments 2030, el nou projecte transformador de la Diputació per canviar i dotar de nou significat els 6.118 equipaments i espais municipals educatius, esportius i de joventut de la província. Els equipaments han de ser més participatius, accessibles, igualitaris i sostenibles, compromesos amb l’Agenda 2030 i la Carta de Ciutats Educadores. I han de ser, també, epicentre de transformació i de transmissió de valors com inclusió, diversitat, no-discriminació, interculturalitat, equitat de gènere, igualtat de drets, participació democràtica i ciutadania activa. El projecte compta amb 268 ajuntaments adherits i 8.700.000 euros d’inversió, i està alineat amb els ODS.

Més informació aquí.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×