Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Espectacles culturals de qualitat i gratuïts als barris de Barcelona

Visualitzacions 1.83Kırşehir

LOURDES CAMPUZANO, periodista

Ara que la inflació és pels núvols i que moltes famílies no tenen més opció que reduir les seves despeses i sortides d’oci per poder omplir la cistella de la compra i pagar les factures, s’agraeixen i molt iniciatives com la que va impulsar fa cinc anys l’Ajuntament de Barcelona per acostar la cultura als ciutadans.

Barcelona Districte Cultural (BDC), que és com s’ha batejat la iniciativa, ofereix als barcelonins la possibilitat d’assistir a espectacles culturals molt diversos al costat de casa, als centres cívics i altres equipaments del seu barri o districte. Espectacles de qualitat, a prop i que, a més, són totalment gratuïts. Es pot demanar res més? Ara ja no hi ha excuses per no anar al teatre o a un concert…

L’oferta de Barcelona Districte Cultural és molt heterogènia i apta per a tots els gustos: hi ha espectacles de música, teatre, dansa, circ… Alguns són d’artistes reconeguts que actuen a BDC després d’haver recorregut Europa amb el seu espectacle. D’altres són d’artistes joves que s’estan donant a conèixer.

Cada any BDC fa dues edicions: una a la primavera i una altra a la tardor. Estigueu ben a l’aguait perquè aviat es donarà a conèixer la programació d’espectacles que hi haurà entre octubre i desembre. No deixeu de consultar la web de BDC per apuntar-vos a la proposta que més us agradi. Hi ha espectacles programats a més d’una trentena d’espais repartits per tota la ciutat, així que ben segur que trobareu un del vostre gust i a prop de casa. 

Si no només hi voleu assistir de públic, si sou artistes i teniu una proposta atractiva a fer, si voleu ser a dalt de l’escenari…, només heu d’enviar la vostra proposta al BDC a través de la seva web (i feu-ho ràpid perquè ara estan acabant de rebre les propostes per a l’edició de la tardor del 2023…).

Unes comissions integrades pels directors dels centres i especialistes en música, teatre, dansa i circ es reuniran per avaluar i fer una primera selecció d’aquelles propostes que compleixin els criteris artístics i s’adeqüin tècnicament als espais on s’han de fer. 

Després, aquesta selecció entra a formar part d’un catàleg que es distribueix entre tots els centres cívics i equipaments culturals que participen en el BDC perquè triïn les activitats que volen que es faci al seu centre. Les que reben més de tres peticions entren dins del programa final. 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×