Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Fer esport a la platja

Visualitzacions 2.46Kırşehir

OLAYA MARÍN

Qui ha dit que l’estiu no és un bon moment per fer esport? De fet, la ubicació privilegiada de Barcelona, mirant cap al mar, la converteix en la ciutat ideal per practicar diferents activitats físiques durant aquesta temporada.

Nedar: piscina o mar?

Sense dubte, l’estiu és la temporada ideal per sortir a nedar. A la Barceloneta i a les diferents platges que la segueixen, es poden fer grans recorreguts nedant. A més, hi molts clubs de la zona que ofereixen classes i entrenaments tant a la costa com a aigües obertes que us seran d’ajuda si voleu millorar la vostra habilitat nedant. 

I si el dia no acompanya i la qualitat de l’aigua no és bona, sempre podeu optar per fer uns quants llargs a la piscina descoberta del Club de Natació, just davant de la Barceloneta. 

Ruta en bicicleta (o en patins!)

El llarg passeig marítim barceloní permet fer rutes caminant, corrent, en bicicleta o, fins i tot, en patins. Hi ha moltes opcions: arribar al parc del Fòrum i tornar, continuar fins la desembocadura del riu Besòs o tirar cap endavant i arribar a Badalona, Montgat o el Masnou. Quina escollireu?

Zona per fer esports

La zona marítima de Barcelona també compta amb diferents parcs esportius urbans i circuits gimnàstics amb diferents estructures per practicar esport de manera segura i saludable, a la vegada que compartiu una bona estona amb altres esportistes. Si us agrada l’skate, també trobareu el parc de la Mar Bella, un punt de trobada imprescindible entre skaters que practiquen les diferents modalitats d’aquest esport. 

A més, a les zones verdes i als espigons de Barcelona s’organitzen activitats obertes a tots els públics. Trobareu classes de pilates, ioga i molt més! Una oportunitat per fer noves amistats, millorar les vostres habilitats físiques i gaudir del bon temps. 

Patí de vela, pàdel surf i més

Barcelona tampoc s’entén sense el mític patí de vela, una embarcació catalana amb la qual centenars de barcelonins participen en diferents competicions. Ara a l’estiu és un bon moment per iniciar-se en aquest esport, tot i que es pot practicar durant tot l’any.

Als que no us agrada gaire nedar i preferiu viure altres aventures, el pàdel surf és una bona opció: podeu provar a moure-us per la costa a sobre la planxa (i posar a prova el vostre equilibri) o practicar SUP ioga gràcies als diferents clubs que lloguen les planxes o ofereixen activitats organitzades. 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×