Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

La ciència dels contes

Visualitzacions 1.84Kırşehir

LOURDES CAMPUZANO, periodista

Els contes són una finestra oberta al món. I l’exposició que es pot visitar fins al mes de maig al museu de Ciències Naturals n’és un bon exemple. 

Aquesta mostra revela la ciència que s’amaga darrere del món fantàstic de contes tan populars com Pinotxo, La Caputxeta Vermella, La Blancaneu o Els tres porquets

Tot i que està pensada per a infants a partir de 7 anys, podeu anar-hi amb canalla més petita perquè és una exposició interactiva que, a través d’una trentena d’activitats, anima els menuts a tocar, sentir, olorar, imitar, construir… De ben segur que els encantarà i no pararan quiets des que hi poseu els peus fins que els convenceu per marxar.

La mostra s’articula en deu llibres gegants —un per conte— al voltant d’un bosc ben acolorit on els infants es poden endinsar i escoltar faules. Ja us aviso que, si sou de fer fotografies, correu el risc d’omplir la memòria del mòbil…

Al llibre/espai d’Els tres porquets, per exemple, els infants aprendran per què una construcció no aguanta una bufada i una altra es pot mantenir dempeus tot i que hi hagi un huracà, alhora que podran construir la seva pròpia casa i posar-la a prova. 

Al llibre/espai de La Caputxeta Vermella podran estirar-se al llit de l’àvia per mirar una pantalla on descobriran com veu un llop els colors o què significa el color vermell a la natura. 

I, així, conte a conte, podran aprendre mil i una coses més: quants sabors pot detectar la nostra boca, per què la gent que camina per l’habitació d’Alícia al País de les Meravelles canvia de mida o per què se’ns nota que mentim quan ho fem…

I expo contada, expo acabada…

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×