Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Fer surf a Barcelona

Visualitzacions 1.1Kırşehir

MARTA NAVARRO

Els inicis del surf a la ciutat es remunten als anys noranta, quan els surfistes sentien cridar “això no és Califòrnia”. A poc a poc aquesta pràctica va anar guanyant seguidors, uns anys més tard es va crear l’Associació Catalana del Surf, i es va presentar la ciutat com una de les poques capitals europees del surf. 

A Barcelona tenim nou platges: Llevant, Nova Mar Bella, Mar Bella, Bogatell, Nova Icària, Somorrostro, Sant Sebastià, Sant Miquel i la més antiga, mare del surf català, la Barceloneta. 

Coneixement del mar i de la climatologia 

Per practicar aquest esport, cal tenir un bon coneixement del mar, de la climatologia, i saber llegir els mapes de previsions on s’indica:

1. La mida de les onades, la direcció i el swell o mar de fons ens indiquen el moviment del mar. Les ondulacions que s’hi creen formen grups d’onades i aquestes ens diuen si la freqüència serà llarga o curta, i així podrem saber la força de l’onada. 

2. Dades dels vents, la ràfega i si és vent onshore o offshore. El primer ens indica que el vent bufa des del mar cap a la terra i el segon, de la terra cap al mar. 

La millor època per practicar surf és d’octubre a març. Actualment l’ajuntament permet la pràctica als surfistes, encara que faci mal temps. 

Un estil de vida

El surf és una activitat que va més enllà de la mera pràctica esportiva i ha donat lloc a tota una cultura, ja que no és només un esport sinó un estil de vida. Aquest aspecte icònic del surf s’ha reflectit en aspectes com la música o la moda, en què s’ha desenvolupat un estil de moda surfista, amb peces de vestir àmplies, còmodes i informals, amb un look molt semblant al dels skaters.

Ens endinsem en el món de la moda del surf, l’snowboard i l’skate amb un gran equip de professionals, l’Uri, el Jose, la Montse, el Juan, el Xavi i l’Alex.

Tot va començar fa vint-i-cinc anys com un gran somni, i ara comparteixen la seva passió per l’estil de vida dels esports de neu, de platja i de l’skate amb els seus clients, al carrer Balmes, 310.

Només entrar ens trobem amb l’outlet de les millors marques del sector en roba, calçat i accessoris per a home, dona i nens. 

Sorpresa! Baixant les escales trobem la secció especialitzada de taules de surf, skate, cruiser o longboard, així com vestits de neoprè, tot tipus de rodes, eixos i peces tècniques.

“El que ens diferencia és l’assessorament tècnic” 

A la BCN Surf & Skate rebràs un assessorament molt professional. Deixa’t aconsellar, depèn de l’alçada, pes, nivell, tipus de pistes o tipus d’ús t’aconsellaran quin material escollir. Hi ha tantes opcions que de ben segur que trobaràs el que necessites. 

De generació en generació

L’afició dels seus clients pel lifestyle del surf, l’skate, la neu, la platja, ha fet que la botiga sigui un espai familiar on la clientela ha passat de generació en generació. 

Ens agrada molt veure com els nens que venien a comprar amb les seves mares ara són pares i venen amb els seus fills”

Si us encanta la platja, el surf, l’esport i l’street style, visiteu la BCN Surf & Skate Shop, un espai d’estil industrial, de dues plantes, amb molt moviment, on renoven contínuament el gènere. Hi trobareu novetats i restes d’estoc de les marques més trendy del mercat. 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×