Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

15 Apr, Monday
0° Călărași

Gaudiu de les festes nadalenques i de la cavalcada de Reis a Sarrià – Sant Gervasi

Visualitzacions 1.66Kırşehir

Col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona Districte Sarrià – Sant Gervasi

El preludi de les activitats de Nadal comença amb la tradicional encesa de llums a la plaça de Sarrià, el 23 de novembre, a partir de les 18.00 h. Enguany, l’acte tindrà unes convidades molt especials, les mascotes del Tibidabo.

Entre les propostes principals del període nadalenc hi ha els tradicionals concerts de Nadal, els espectacles i les activitats per a totes les famílies als carrers i als equipaments dels diferents barris. Els tions, l’arribada del Pare Noel i la posterior recollida de cartes de Reis per a Ses Majestats i els seus patges són els plats forts de la festivitat de Nadal i dels Reis, que aquest any compta amb el retorn de la cavalcada de Reis per Sarrià i Sant Gervasi.

Tot i que algunes activitats comencen a finals de novembre, el gruix de la programació nadalenca es concentra durant el mes de desembre a les biblioteques, als centres cívics i als equipaments del districte. La música és la protagonista de l’activitat institucional que tindrà lloc el dilluns dilluns, 18 de desembre, a les 18.00 h amb el tradicional concert de Nadal, de l’Escola Municipal de Música Can Ponsic i la xocolatada posterior a la plaça del Consell de la Vila.

El clàssic concert de Nadal amb l’Orquestra de Cambra Catalana tindrà lloc el divendres, 22 de desembre, a les 20.00 h al Centre Cívic Pere Pruna. Tampoc pot faltar en aquestes dates el trenet de Nadal que circularà pel nucli antic de Sarrià durant les festes nadalenques. Sarrià – Sant Gervasi s’omplirà també de sons de Nadal amb diverses actuacions a diferents punts i ubicacions. Podeu consultar el web del Districte: www.barcelona.cat/sarria-santgervasi.

Per Nadal, els pastorets també protagonistes

Els elements tradicionals de la cultura popular com els pessebres i les representacions teatrals d’Els Pastorets, ja sigui seguint les dues versions més populars dels textos de Josep Maria Folch i Torres d’Els Pastorets o l’Adveniment de l’Infant Jesús, o de l’obra musicada de Ramon Pàmies L’Estel de Natzaret, són obres destacades que es representen a Vallvidrera i a Sarrià – Sant Gervasi.

Així, a Vallvidrera tindrà lloc la representació teatral al Casal de Barri el Mercat Cultural, Les Pastoretes, una adaptació  liure de la versió de Folch i Torres a partir del 15 de desembre. La darrera funció serà el diumenge 7 de gener.

A Sarrià – Sant Gervasi, el Centre i Teatre de Sarrià serà l’escenari, com ja és tradició, de L’Estel de Natzaret amb funcions a partir del 17 de desembre i fins al 14 de gener.

Al gener, cavalcada de Ses Majestats d’Orient

El districte de Sarrià – Sant Gervasi, com a organitzador de l’esdeveniment, està treballant en el disseny de la proposta artística i escenogràfica, i en la definició dels recorreguts i els horaris. Ses Majestats i el seu seguici recorreran els carrers dels barris de Sarrià i de Sant Gervasi la vetlla de la diada de Reis, el divendres 5 de gener.

Així mateix, està en contacte amb els eixos comercials, les entitats culturals i les associacions veïnals perquè puguin participar-hi. A més de la cavalcada, els infants del districte podran lliurar personalment les seves cartes als Reis d’Orient o als patges reials a diferents localitzacions.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×