Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Les festes de Nadal a Sarrià – Sant Gervasi

Visualitzacions 1.45Kırşehir

REDACCIÓ LA POSITIVA

L’encesa de llums des de la plaça del Consell de la Vila, el dia 24 de novembre és el punt d’inici de les activitats de Nadal i Reis d’aquest 2022 a Sarrià – Sant Gervasi. A partir d’aleshores i durant gairebé un mes i mig, hi haurà tota mena d’activitats per a tots els gustos i tots els públics, amb presència destacada de la música i les activitats familiars i per als més petits.

Entre les activitats més destacables hi ha els tradicionals concerts de Nadal de l’Escola Municipal de Música, Can Ponsic, el dia 14 de desembre, a la plaça del Consell de la Vila, i de l’Orquestra de Cambra Catalana, el dia 16 de desembre al Centre Cívic Pere Pruna. També hi haurà concerts de gòspel al Turó Park i als jardins de Can Ferrer, a Sant Gervasi Galvany.

Música, tallers, circ i actuacions de tota mena arribaran a diferents places i espais dels barris durant el mes de desembre i la primera setmana de gener del 2023. I els dia 4 i 5  de gener hi haurà recollida de cartes als Reis davant el Mercat de les Tres Torres i a la plaça del Consell de la Vila.

Els centres cívics i els diferents equipaments del districte també organitzen tota mena d’activitats nadalenques. En trobareu més informació al web del districte.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×