Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Festivals de polsera i birra

Visualitzacions 1.24Kırşehir

NATÀLIA CEREZO

Com sabem que ha arribat el bon temps a la ciutat? Fàcil. La calor passa de ser agradable a insuportable, les nits s’emplenen de guiris cantant pels carrerons i la gent, autòctona o no, comença l’esport més popular de l’estiu: col·leccionar polseretes de festivals i brindar amb una bona cervesa a qualsevol terrassa. Visca el caloret!

Primavera Sound

Del 2 a l’11 de juny del 2022

El Primavera és el detonant oficial de l’estiu. Com resistir-se a un dels festivals més populars de la ciutat, tant, que a més de la caça de cerveses (sí, Estrelles) podreu escoltar grups que ara mateix no coneix ni déu però que ho petaran l’any que ve (i podreu dir: “Jo ja els vaig veure al Primavera”). Aquest any, a més, dobla dies i per tant, cartell, amb llegendes com Nick Cave and the Bad Seeds, Dua Lipa o The Strokes.

Sónar

Del 16 al 18 de juny del 2022

“El Sónar ve massa just després del Primavera”, es queixava un amic. “Per això al juny és quan vaig pelat de pasta”. I tot i que té raó, el Primavera i el Sónar, com Nadal i Any Nou, són gairebé indissociables, un binomi per començar fort l’estiu. Aquest any el visiten The Chemical Brothers, Princess Nokia, Arca, Oneohtrix i molts altres. Si us agrada la música experimental i electrònica no us el podeu perdre!

Vida

Del 30 juny al 2 de juliol del 2022

Estrenat el 2014, i hereu directe del Faraday, aquest festival se celebra a Vilanova i la Geltrú, una excusa de primera per fer una escapadeta i veure artistes de la talla de Belle & Sebastian, The Avalanches o Black Panther. A més, el Vida destaca per oferir un munt de concerts d’artistes locals com ara Mishima o Da Souza. I, com diuen a la seva web, “This is not a festival”, ja que tenen altres projectes molt interessants, com una discogràfica o un cicle de concerts.

Cruïlla Barcelona

Del 6 al 9 de juliol del 2022

Aquest any el Cruïlla se supera i no només porta artistes de l’altura de Rozalén, Els Catarres i Buhos: aquest any ens ofereixen l’oportunitat d’escoltar els llegendaris Hot Chip, en una mostra del que el que distingeix aquest festival és, precisament, defugir les etiquetes i presentar artistes d’estils molt diferents. I tot al Parc del Fòrum, on a més de concerts podreu gaudir de mostres de casteller i grafiters!

Jardins de Pedralbes

Del 7 de juny al 24 de juliol

I acabem amb un festival que dura més d’un mes i que aquest 2022 fa ni més ni menys que 10 anys. Parlem del Festival Jardins de Pedralbes, que se celebren en un entorn d’allò més fresquet i bucòlic. Però el festival no es queda només amb el lloc, sinó que porta un munt d’artistes conegudíssims i perfectes per a qui vulgui una mica de marxa però sense passar-se: James Blunt, Diana Krall, Simply Red i la grandiosa Patti Smith.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×