Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

biocultura on

Arriba Biocultura ON, la primera trobada virtual de la comunitat bio

Visualitzacions 508

OLAYA MARÍN

Del 21 al 23 de gener se celebra Biocultura ON, el primer esdeveniment virtual de la comunitat bio. Durant tres dies s’organitzaran activitats, trobades i una zona d’exposició virtual.

Aquesta experiència virtual pretén reproduir l’essència de les trobades presencials de Biocultura, on assistien més de cent mil persones cada any. Aprofitant les eines i les possibilitats digitals, es pretén crear un punt de trobada per parlar de la cultura ecològica i consum responsable entre empreses, artesans, productors, consumidors, emprenedors. No obstant, les diferents activitats previstes també estan obertes a la resta de persones que estiguin interessades.

Més de 150 activitats

Des de l’organització asseguren que la fira Biocultura ON és “una experiència nova, atractiva i accessible per a tots els públics”. “Els assistents podran passejar pels diferents expositors del recinte virtual, assistir a les conferències, participar en les activitats i conèixer als professionals que hi participen”.

Al web de Biocultura ON trobareu tot el programa d’activitats. Es portaran a terme xerrades, debats, tallers, showcookings i showrooms sobre ioga, alimentació ecològica, meditació, emprenedoria i música, entre molts d’altres temes.

També hi haurà activitats per a les famílies a través del canal temàtic Mamaterra, on trobaran tallers per fer horts ecològics, per practicar jocs cooperatius o aprendre sobre alimentació sana.

Imatge capçalera: Fira Biocultura

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×