Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Gaudeix del Nadal a Barcelona

Visualitzacions 311

REDACCIÓ

Barcelona es convertirà en “La Ciutat del Nadal” durant 40 dies, des del 26 de novembre fins al 7 de gener, amb una programació de centenars d’activitats que tindran una especial incidència en el centre i en els grans eixos comercials. La campanya s’ha concebut amb dos grans objectius: impulsar l’activitat comercial ajudant a la sostenibilitat del sector i, a la vegada, proposar un extens programa d’activitats de qualitat per acompanyar el conjunt de la ciutadania en unes festes que seran especialment emotives. Totes les activitats preveuen diferents escenaris per tal d’adaptar-se al que marquin les autoritats sanitàries en cada moment.

Un munt d’activitats per a tots els públics

El nou Festival de Nadal de Barcelona a plaça Catalunya serà l’epicentre de la programació nadalenca durant 12 dies amb una programació de matí, tarda i nit per diferents franges d’edat, la instal·lació visual a la plaça Universitat retrà homenatge a la ciutadania, amb un reconeixement als esforços fets, en un dels espais públics més centrals de la ciutat i el tió digital interactiu al Fossat del Mercat de Sant Antoni mantindrà la tradició amb totes les mesures de seguretat sanitària en un entorn que en els darrers anys està consolidant una relació privilegiada amb els barcelonins i barcelonines. Són algunes de les activitats que se succeiran al centre de la ciutat durant els 40 dies de la campanya nadalenca.

En el conjunt de districtes, la ciutadania podrà descobrir els 100 concerts als balcons que se celebraran per sorpresa per evitar l’efecte crida en diferent barris de la ciutat, per primera vegada el Port Olímpic s’incorpora com escenari d’activitats nadalenques, el Nadal de Barcelona tindrà per primera vegada la seva pròpia cançó, el Poblenou acollirà l’Urban Creative Market, el “Rasca de Nadal” repartirà milers d’obsequis als eixos comercials i mercats, els Reis d’Orient s’instal·laran al Fòrum, les fires nadalenques tornaran a la Catedral i Sagrada Família i el programa “Nadal al Barri” inclourà un centenar d’activitats als eixos comercials. Centenars d’activitats perquè tothom trobi el seu Nadal.

Matins familiars per a nens i nenes

Els matins de Plaça Catalunya estaran adreçats als nens i les nenes de 4 a 12 anys i proposaran diverses activitats i espectacles amb una oferta d’activitats i espectacles centrats en la cultura, la literatura, les arts plàstiques, l’aprenentatge, el coneixement, la ciència, el moviment i l’esport. Les activitats es desenvoluparan entre les 10h i les 14h, i comptaran amb la participació de La Mandarina de Newton (divulgació cientificotecnològica), el Festival Flic (literatura i arts), El Culturista (arts plàstiques), Àrea d’esports de l’Ajuntament (esport i vida saludable) i Eléctrico 28 (dinamització a través d’arts de carrer).

Tardes culturals

Les tardes culturals es plantegen com una celebració artística i expressiva no tan sols dels Nadal, sinó propi fet de viure. Tindran dos blocs de programació, un a les 17h i un altre a les 19h, amb propostes escèniques i musicals en cada un d’aquests dos blocs, i caldrà fer reservar prèvia a través de www.barcelona.cat/nadal.

Les tardes s’estructuren a partir de músiques i projectes escènics nascuts a Barcelona, representant la diversitat i la pluralitat artística de la ciutat: sons afroamericans, afrollatins o indie acompanyats de propostes de circ contemporani i diversitat coreogràfica. Relats, històries i vivències en la seva expressió més creativa. Talent i teixit local, divers i plural, adreçat a la ciutadania i als visitants. Hi participen Festival Say it loud, Associació Coincidències, Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre, Nación Funk i Koko-Jean Davis, Lenin Jiménez and his Orchestra, Sia Tolno i l’Alma Afrobeat Ensemble, la Golden Beat, Litus, Paula Valls, Companyia Moveo, PSIRC, Ariadna Peya, Adrián Vega, Ester Guntín, Andrea Jiménez, Violeta Iriberri, Elvi Balboa i la brass band Hip Horns.

Nits universals

La història universalment coneguda del “Conte de Nadal” de Charles Dickens serà la protagonista de les nits del Festival de Nadal de Barcelona, en un espectacle d’arts de carrer a través d’unllenguatge radical, multimèdia, simbòlic i oníric de la companyia Insectotròpics. Per poder assistir-hi, caldrà fer reserva prèvia al web ww.barcelona.cat/nadal. L’espectacle, que ocuparà tot l’espai d’escenaris de la plaça, compta amb la participació d’una trentena de cantaires del Cor del Raval i la col·laboració del Konvent Puntzero, Fabra i Coats, CCCB i el Gran Teatre del Liceu.

Descobreix totes les activitats a https://www.barcelona.cat/nadal/ca/nadal-0

 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×