Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

11 Dec, Monday
0° Călărași

Anem a fer un gelat per Barcelona!

Visualitzacions 1.36Kırşehir

Redacció La Positiva

Ara sí: arriba la temporada oficial de gaudir d’un bon gelat! Existeixen un munt de varietats de gelats i sabors perquè tothom pugui trobar el que més li agradi. Els més populars són els gelats italians, ja que són molt cremosos, menys aigualits i no es fonen fàcilment. Els gelats japonesos també s’estan posant molt de moda a la ciutat, com ara els kakigori a base de gel o els mochis farcits. 

En aquest número us proposem una ruta per diferents gelateries perquè les aneu tastant totes al llarg de l’estiu!  

SARRIÀ – SANT GERVASI:

– Chocolat-Box (c/major de Sarrià, 45).

– TOMO 2 Gelats Naturals (c/ Major de Sarrià, 75).

– Roomys (c/ Bori i Fontestà, 11).

– Dino (plaça de Sarrià, 9).

– Uaala! Gelateria (c/ de les Alberes, 29 Vallvidrera).

– Gelabò (c/ Marià Cubí, 156).

GRÀCIA:

– Viaggio in Italia La Gelateria (c/ Carolines, 15).

Krema (pl. de la Vila de Gràcia, 5).

– Gelats amb Sol Aurelien. Barcelona (pl. del Sol, 9).

– Paral·lelo Gelato (c/ de Seneca, 18).

– Anita Gelato (pl. Vila de Gràcia, 15).

LES CORTS:

– Muaa Pastisseria i Gelateria (c/ d’Europa, 21).

– Dino (CC L’Illa Diagonal).

CIUTAT VELLA:

– Gelateria La Palau (c/ Sant Pere Més Alt, 14).

–  Must Gelato (pg. de Joan Borbó, 57).

–  Gelaaati di Marcos (c/ de la Llibreteria, 7).

– Manna Gelats (c/ dels Banys Nous, 22).

– Rocambolesc (La Rambla, 51).

EIXAMPLE:

– DeLaCrem (c/ Enric Granados, 15).

– Cremeria Toscana (c/ Muntaner, 161).

– Gioelia (Rambla Catalunya, 94).

– Kurīmu Ice Dreams by Takashi Ochiai (c/ Comte d’Urgell, 116).

– Carambola (c/ Lepant, 269).

POBLENOU:

– El Tio Che (Rambla del Poblenou, 40-46).

– Chocolat-Box (Rambla del Poblenou, 80).

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×