Redacció La Positiva
Ara sí: arriba la temporada oficial de gaudir d’un bon gelat! Existeixen un munt de varietats de gelats i sabors perquè tothom pugui trobar el que més li agradi. Els més populars són els gelats italians, ja que són molt cremosos, menys aigualits i no es fonen fàcilment. Els gelats japonesos també s’estan posant molt de moda a la ciutat, com ara els kakigori a base de gel o els mochis farcits.
En aquest número us proposem una ruta per diferents gelateries perquè les aneu tastant totes al llarg de l’estiu!
SARRIÀ – SANT GERVASI:
– Chocolat-Box (c/major de Sarrià, 45).
– TOMO 2 Gelats Naturals (c/ Major de Sarrià, 75).
– Roomys (c/ Bori i Fontestà, 11).
– Dino (plaça de Sarrià, 9).
– Uaala! Gelateria (c/ de les Alberes, 29 Vallvidrera).
– Gelabò (c/ Marià Cubí, 156).

GRÀCIA:
– Viaggio in Italia La Gelateria (c/ Carolines, 15).
– Krema (pl. de la Vila de Gràcia, 5).
– Gelats amb Sol Aurelien. Barcelona (pl. del Sol, 9).
– Paral·lelo Gelato (c/ de Seneca, 18).
– Anita Gelato (pl. Vila de Gràcia, 15).
LES CORTS:
– Muaa Pastisseria i Gelateria (c/ d’Europa, 21).
– Dino (CC L’Illa Diagonal).

CIUTAT VELLA:
– Gelateria La Palau (c/ Sant Pere Més Alt, 14).
– Must Gelato (pg. de Joan Borbó, 57).
– Gelaaati di Marcos (c/ de la Llibreteria, 7).
– Manna Gelats (c/ dels Banys Nous, 22).
– Rocambolesc (La Rambla, 51).
EIXAMPLE:
– DeLaCrem (c/ Enric Granados, 15).
– Cremeria Toscana (c/ Muntaner, 161).
– Gioelia (Rambla Catalunya, 94).
– Kurīmu Ice Dreams by Takashi Ochiai (c/ Comte d’Urgell, 116).
– Carambola (c/ Lepant, 269).
POBLENOU:
– El Tio Che (Rambla del Poblenou, 40-46).
– Chocolat-Box (Rambla del Poblenou, 80).
