Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Guia de regals per a Nadal

Visualitzacions 2.28Kırşehir

OLAYA MARÍN

ALa Positiva hem preparat una guia de regals de Nadal que es poden comprar a comerços locals i de proximitat de Barcelona. Apunteu-vos-els!

Per relaxar-se

A la botiga Biopompas de Sant Gervasi trobareu espelmes perfumades de Cereria Mollá. Estan fetes artesanalment amb cera vegetal i fragàncies de flors suaus, ideals per viure un moment de relaxació amb un mateix.

On les trobareu? Biopompas Sant Gervasi (carrer d’Alfons XII, 119) 

Per viure experiències

L’estoig de cal·ligrafia Grandeur de Divine Design ofereix l’oportunitat d’iniciar-se en la cal·ligrafia. Zyx Ideas recomana aquest estoig que inclou una ploma blava o violeta tornassolada, dos broquets addicionals i un convertidor per fer servir la ploma amb el tinter. 

On el trobareu? IG @zyxideas

Per tenir un moment dolç

Qui és capaç de resistir-se a una bona xocolata com la de Bombons Blasi? Aquests bombons estan elaborats amb fórmules familiars de manera totalment artesana. Regalar un moment dolç sempre és un encert!

On els trobareu? Bombons Blasi (carrer d’Alfons XII, 26) / www.blasibcn.cat / IG @bombons_blasi

Per als més petits de casa

A la botiga Cheeky tenen roba per a nadons de fins a 12 mesos feta amb cotó 100%. El conjunt de bodi i leggings forest té un disseny que agradarà als més petits, alhora que els aportarà flexibilitat i comoditat. 

On els trobareu? Cheeky (carrer Gran de Gràcia, 11) / www.tiendacheeky.es / IG @cheeky_es

Per als nadons

Si busqueu un regal original, amb la panera de tresors encertareu! Aúpali! recomana aquesta proposta sensorial i d’exploració lliure adreçada a nadons d’entre 6 i 12 mesos. Conté objectes quotidians de diferents materials, textures i temperatures per començar a experimentar. 

On la trobareu? Aúpali! (carrer de la Tradició, 5) / www.aupaliportabebes.com / IG @aupali-bcn

Per gaudir amb la família

Si us encarregueu de portar les postres d’aquest Nadal, sorpreneu a tothom amb un boníssim arbre de la pastis seria Pastís i Sucre. Elaborats amb xocolata 62% i corn flakes. Segur que voldreu repetir l’any vinent!

On els trobareu? Pastís i Sucre (Plaça de Joaquim Folguera, 9) / IG @pastisisucre

Per a tota la vida

El sofà i la butaca Up-lift, dissenyats per Neisako per a Prostoria, es converteixen en llit en un sol gest. Aquesta solució proposada per Cubiñá és bona per regalar a aquelles persones a qui els agrada el disseny però tenen poc espai a casa. 

On els trobareu? Cubiñá (carrer Mallorca, 291) / www.cubinya.es / IG @cubinya_barcelona

Per a qui li agrada el disseny

La botiga Bona Eva té regals artesans únics. Hi trobareu làmines, ceràmica i altres productes per decorar la casa i aconseguir un racó molt personal. També ofereixen tallers creatius que podeu regalar per fer volar la creativitat. 

On els trobareu? Bona Eva (carrer de Carolines, 25) / www.bonaeva.com / IG @bonaevacom

Per als detallistes

Cosy Maison és el lloc somiat per a tots els enamorats de la decoració d’interiors. Si coneixeu algú que no es pugui
resistir a aquest tipus de botigues, aquest Nadal regaleu-li aquest servei de taula apilable tan original. Conté vuit peces
dissenyades per Rachel Convers per al Museu Nacional Thyssen-Bornemisza.

On els trobareu? Cosy Maison (ronda General Mitre, 104 baixos) / www.cosymaison.comIG @cosymaisonbarcelonaIG

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×