Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Guia de regals per a Sant Jordi

Visualitzacions 2.37Kırşehir

OLAYA MARÍN

Voleu sorprendre algú especial per Sant Jordi? Des de La Positiva hem preparat una guia amb regals molt especials de comerços locals. Apunteu-vos-els!

Per als més originals 

Aquest altaveu de Beosound Emerge sembla un llibre! Amb un estil estilitzat i elegant encaixa en qualsevol espai i el seu so arriba a tota la sala! Un regal ideal.

On el trobareu? Monleón – Bang & Olufsen (c/ Balmes, 317; travessera de Gràcia, 2 / Corte Inglés Diagonal) / IG @monleonelectronica

Per als que volen passar una nit especial

Casa Filomena és una casa d’hostes amb encant i tracte familiar. Situada al nucli antic de Sarrià, aquest hotel només compta amb dues habitacions, una cuina-saló i un petit jardí per gaudir de fins al més petit detall. Ofereixen esmorzars, dinars i sopars amb reserva prèvia!

On es troben? Casa Filomena (c/ Major de Sarrià, 95). / IG @casafilomenabcn 

Per als més lectors

La Butaca Polygon és ideal per llegir durant les tardes primaverals a la terrassa o al jardí. Conserva tots els elements tradicionals d’una cadira modernista, però ara desconstruïts! 

On la trobareu? Cubiñá (c/ Mallorca, 291)

Per als més dolços

Sorprèn amb els bombonyols, un producte inventat per Blasi ja fa més de 27 anys. Els fan amb els mateixos ingredients que els bunyols tradicionals, però no porten ni farines ni oli fregit. Irresistibles! 

On els trobareu? Bombons Blasi (c/ Alfons XII, 26) / IG @bombons_blasi

Per als amants del mar 

Vine en parella a la platja de Barcelona i prova l’energia del vent amb l’embarcació catalana patí de vela! Gaudireu de les vistes de la ciutat de Barcelona des del mar. Una experiència original i única per escalfar motors abans de l’estiu!

On podeu fer-ho? Club Patí de Vela (Moll de Marina) / IG @clubpativelabcn 

Per als més esportistes

Teniu ganes d’iniciar-vos al món del surf? Ara és la vostra oportunitat! Llisqueu per damunt de les ones amb una taula unisex que us farà viure un moment únic al mar. 

On la trobareu? BCN Surf Shop (c/ Balmes, 310) / IG @bcnsurfshop

Per als més presumits 

Regaleu aquesta bossa BOX L de Peter & Wolf fet amb teixit tècnic 3D! Compta amb sis butxaques interiors i exterior, una cinta bandolera i dues nanses llargues. Ara la podeu personalitzar amb qualsevol color! 

On la trobareu? Peter & Wolf BCN (c/ Bertran, 3) / IG @peterandwolfbcn

Per als escriptors

Si coneixeu algú que li encanti escriure, aquesta ploma de fusta d’auró blanc Madeira li encantarà! Està disponible amb diferents plomins, ideals per escriure de manera fluida!

On la trobareu? IG @zyxideas

Per a les amants de les sabates

Les espardenyes sempre són un encert, ja que són còmodes i elegants. Les de Naguisa són ideals com a fons d’armari pel seu toc modern, ja que estan fabricades amb pell, cotó i jute. 

On les trobareu? Piedra Store (c/ Francesc Pérez Cabrero, 1) / IG @piedrastore

Per als aficionats a la cuina

Si coneixeu algú a qui li encanta cuinar però que gairebé no té temps, sorpreneu-lo amb una fregidora d’aire! Una opció ideal per menjar de manera saludable i elaborar infinitat de receptes. 

On la trobareu? Culinarium / IG @culinarium 

Per als que volen caminar amb estil

Les sabatilles Legacy 96 són les més mítiques de la marca Karhu, inspirades en els colors dels boscos finlandesos. Destaquen per la seva qualitat de confecció i els seus materials, un regal amb què l’encertareu!

On les trobareu? Alpaso Sneakers (c/ Maria Cubí, 39-41) / IG @alpasosneakers 

Per als que llegeixen de nit

El llum Barcelona està inspirat en les portes principals de la Casa Batlló i està creat amb base de fusta d’olivera tallada a mà amb una pantalla amb pedra natural. Una peça artesanal única per gaudir de les nits de lectura.

On la trobareu? Hachazuela (c/ Astúries, 31) / IG @hachazuela 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×