Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Recepta: hummus

Visualitzacions 1.11Kırşehir

JESSICA I RICARD

Una recepta per fer hummus per picar per a 4 persones.

Ingredients:

– 200-250 g de cigrons

– coriandre fresc

– sal en escames o tipus Maldon

– pebre negre acabat de moldre

– una llima i ratlladura de llima

– unes gotes de tabasco

– oli verge extra

– aigua mineral

– una cullerada sopera de tahina

– per acompanyar, el que vulguem, palets de pastanaga, d’api, raves, bastonets de pa, torradetes, pa de pita, etc.

Elaboració: 

Recepta fàcil i molt econòmica, tan sols heu de posar els ingredients en un robot de cuina i triturar-los fins a aconseguir una crema fina. Després, afegiu-hi aigua fins al punt d’aconseguir la cremositat que desitgeu. Poseu el coriandre prèviament picat dins el robot i la quantitat al gust de cadascú, com més en poseu més gust agafarà i l’hummus també agafarà més color verd.

Si no teniu robot també ho podeu fer en una batedora de vas o en la típica minipimer que ja porten el típic got ample i llarg per poder triturar bé els ingredients.

En aquest cas els cigrons són de cultiu ecològic, també és recomanable comprar els llegums cuits a les típiques botigues de barri o a les parades de mercat que es dediquen a vendre’ls acabats de coure, ja que solen ser del dia i de bona qualitat.

Emplateu-ho fent un cercle al mig per afegir-hi un bon raig d’oli, i per sobre el pebre vermell, la sal en escames, el pebre acabat de moldre, la ratlladura de llima, etc.

Tots els productes són de compra fàcil en qualsevol establiment comercial, aneu a les botigues de barri i als mercats municipals.

I bon profit!

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×