Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Idees per decorar un balcó petit

Visualitzacions 1.08Kırşehir

OLAYA MARÍN

Els balcons són una via d’escapament. Un espai on podem relaxar-nos o simplement passar l’estona. Cada balcó té les seves peculiaritats, però sigui gran o petit sempre se’n pot treure profit. Abans de decorar-lo, cal pensar quin estil se li vol donar. Preferiu un estil rústic o modern? El voleu moblat o sense moblar? Voleu posar una tarima de fusta, gespa artificial, vinils o deixar el terra tal com es troba? Un cop tingueu una idea al cap, podreu enfocar-vos realment en el que voleu fer i obtenir un bon resultat.

Quan els balcons són petits, és millor tenir mobles que es puguin plegar. Per exemple, es pot tenir una petita taula i repenjar les cadires plegades a la paret per tenir més espai quan sortiu al balcó. Si preferiu no tenir mobles, podeu optar per comprar un petit banc de fusta per descansar o posar-hi alguna planta a sobre.

Foto: Pinterest
Les parets del balcó, un bon aliat

Si podeu modificar les parets del vostre balcó, per què no proveu de revestir-les amb taulons de fusta o canyís de bambú? Ambdues opcions li donaran un estil més acollidor. Si no voleu canviar el color de la paret, aposteu per penjar-hi quadres de ceràmica, petits jardins verticals o plantes enfiladisses.

No us oblideu dels llums, l’aliat perfecte per a les nits estivals. Si teniu poc espai, poseu fanalets als testos de les plantes o pengeu-los a la paret. Una alternativa més original és optar per les garlandes de llums de led blanques o de colors. I si hi heu posat una petita taula, no us oblideu de les espelmes, un clàssic que sempre funciona.

Foto: Pinterest
Les millors plantes per a l’estiu

Les flors donen molta vida als balcons petits i deixen un aroma molt delicat. Els geranis són les flors més buscades durant l’estiu perquè els encanta el sol. A més, hi ha tantes varietats i colors que no sabreu quina escollir! Una planta que també és idònia per a aquesta època és la dama de nit, ja que les seves petites flors deixen anar un suau aroma que impregna les nits d’estiu. I si ja les teniu, opteu per les petúnies, que tenen flors amb forma de trompeta.

Però si el que voleu és no tenir els temibles mosquits per poder gaudir del vostre petit balcó, poseu-hi plantes aromàtiques que us ajudin a espantar-los, com ara la melissa, la lavanda o la citronella.

I vosaltres, com el teniu decorat? Podeu enviar les imatges del vostre balcó a través de les nostres xarxes socials, ens encantarà veure-les!

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×