Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Idees per menjar més fruita

Visualitzacions 1.59Kırşehir

CLAUDIA RIBA

Tots sabem que els experts recomanen consumir, almenys, 5 peces de fruita i verdura al dia. Molts de nosaltres tenim per costum menjar fruita per postres, després de dinar o de sopar. Però, ho reconeixem, de vegades costa, i acabem menjant sempre el mateix. Us proposem 3 idees divertides per incorporar més fruita a la vostra dieta.

Amanida de pera caramel·litzada i gorgonzola

La fruita caramel·litzada en plats salats provoca una barreja de sabors espectacular. Per a una amanida perfecta, només us caldran fulles del vostre gust, nous, gorgonzola tallat a daus i trossos de pera prèviament caramel·litzada a la paella amb mantega, sucre i licor per a un toc cremat. Per amanir-la n’hi ha prou amb oli i sal, però si voleu donar- li un toc extra, podeu preparar una vinagreta.

Tacos de porc amb pinya

Un plat fàcil de preparar i deliciós, típic de la gastronomia mexicana. Ideal per a un sopar amb amics o en família, ja que només es necessiten tortilles de blat de moro, pulled pork, pinya tallada a daus, llima i, si us agraden, coriandre
i ceba. Les tortilles s’escalfen uns minuts en una paella calenta sense oli. Per als amants del picant, es pot acompanyar amb trossets de xili.

Gaspatxo de síndria

Ara que s’acosta el bon temps, el gaspatxo ve molt de gust: és refrescant, lleuger i, en realitat, fàcil de preparar. Utilitzarem els ingredients tradicionals: tomàquet de pera, pebrot verd, cogombre, grans d’all, oli d’oliva verge extra, pa de pagès dur, aigua, sal, vinagre de xerès i la síndria.

Torrades franceses amb plàtan

L’esmorzar perfecte per al cap de setmana! Per preparar torrades franceses, necessitareu pa de motlle, ous batuts, mantega i sucre de llustre o canyella. Abans de passar les torrades per la paella amb la mantega desfeta, se submergeixen en els ous batuts. En incloure les rodanxes de plàtan directament dins el pa, es caramel·litzarà i quedarà deliciós! Si voleu un toc extra de dolç, completeu-ho amb un rajolí de mel o llet condensada.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×