Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

26 May, Sunday
0° Călărași

Idees per fer el llit

Visualitzacions 1.43Kırşehir

OLAYA MARÍN

Durant l’hivern el llit es converteix en un lloc càlid i confortable per fer front al fred. Escollir els diferents elements i decorar-lo amb consciència és clau! En aquest número us proposem algunes idees per preparar el llit aquesta temporada.

El cobrellit

L’element clau és el cobrellit, ja que donarà l’estil final a la cambra. Els que tenen estampats us facilitaran més la decoració, ja que no necessitareu gaires elements més per decorar el llit. Si voleu experimentar més, busqueu cobrellits més sòlids per combinar-los amb els coixins i el plaid. I si sou atrevits, jugueu amb les textures i els estampats!

Tipus de llençols

Escollir els llençols és clau per dormir còmodament. Al mercat existeixen diferents teixits i textures. Els més populars a l’hivern són els llençols de franel·la confeccionats amb teixits naturals i els de coral·lina, que es fan amb teixits de microfibres. Els primers transpiren millor, mentre que els segons es caracteritzen per ser més suaus i lleugers.

Si preferiu un bon nòrdic i utilitzar el mateix tipus de llençol tot l’any, podeu optar per diferents teixits. Els de cotó són els més clàssics i els que asseguren menys al·lèrgies i millor transpiració gràcies al seu teixit natural. Els més estimats són els de cotó egipci, ja que compten amb fibres més llargues per aconseguir fils més fins i obtenir un llençol fort i suau. Els de lli també són una bona opció si voleu que us durin molts anys en perfectes condicions!

Els coixins

Els coixins també us donaran molt joc per decorar el llit. La combinació més senzilla és barrejar coixins de colors llisos amb altres que tinguin formes geomètriques o estampats. 

Què preferiu: omplir el llit amb diferents files de coixins o tenir-ne menys per ficar-vos al llit a la nit més ràpidament? Recordeu, si el vostre llit no és gaire gran, opteu millor per posar menys coixins per evitar que es vegi més petit del que és. Poseu-hi dues fileres: una al darrere amb dos coixins quadrats i un al davant més allargat o amb forma rodona.

No us oblideu dels coixins amb els quals dormiu. Si els deixeu plans donaran una sensació més ordenada, mentre que si els deixeu recolzats a la paret aconseguireu donar més volum al conjunt de coixins. 

Els ‘plaids’

Els plaids seran el vostre aliat per personalitzar encara més l’estil del llit. Existeixen de diferents colors i textures i se solen posar als peus del llit de manera allargada o amb una de les cantonades doblegades. 

La manera més fàcil de fer-los servir és posant-los a sobre d’una funda nòrdica que tingui colors neutres i sense estampats. Escolliu colors contraris al color base del cobrellit, com per exemple blanc amb groc o gris amb blanc. 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×