Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Idees de regals fets a mà

Visualitzacions 1.12Kırşehir

OLAYA MARÍN

Hi ha res millor que fer un regal de Nadal inesperat a un ésser estimat? En aquest número us proposem diferents idees per fer regals artesans i originals que deixaran bocabadat a qui els rebi.

Bàlsam labial

A l’hivern sempre cal tenir un bàlsam labial a mà per protegir-se del fred i mantenir els llavis hidratats. Fer-ho és més fàcil del que podeu pensar! Preneu-ne nota:

Ingredients per a cinc envasos de 5 ml: 

– 10 g de mantega de karité

– 10 g d’oli vegetal d’ametlla

– 5 g de cera d’abella 

– 5 gotes d’oli essencial de lavanda 

– 5 gotes de vitamina E (opcional)

Procediment:

1. Escalfeu la cera d’abella al bany maria fins que es desfaci.

2. Tot seguit, apagueu el foc i afegiu-hi l’oli vegetal d’ametlles i la mantega de karité.

3. Quan estigui tot desfet, afegiu-hi l’oli essencial de lavanda i, si escau, les gotes de vitamina E.

4. Envaseu la barreja encara calenta als recipients escollits. 

5. Un cop es refredi, ja estarà llest per utilitzar!

Bossa tèrmica 

Les bosses tèrmiques són conegudes per aportar calor i relaxar. La calor alleuja el malestar relacionat amb les lumbàlgies, les contractures, la menstruació o les dents, entre d’altres. Per baixar la febre, millorar les migranyes o les inflamacions es recomana utilitzar la bossa sense escalfar. Quin millor regal que aquest? Us portem una selecció dels millors productes per farcir les vostres bosses confeccionades. 

Escolliu les llavors per omplir les bosses. Per exemple, les llavors de mill són tan petites que faran que el sac s’adapti a qualsevol part del cos. Malauradament, aquestes llavors mantenen molt poca estona la calor a causa de la seva mida, molt petita. D’altra banda, trobem les llavors de blat, que aguanten la calor, fan menys olor i són útils per fer-les servir en fred. 

A aquestes llavors podeu afegir diferents flors i plantes per obtenir més beneficis. Les flors de lavanda ajuden a calmar-se i relaxar-se, també ho fan la tarongina, el llúpol o les flors de fenc.

Ambientador mikado natural

En els últims anys, l’ambientador mikado s’ha popularitzat tant que és estrany no trobar-lo a qualsevol casa. Us proposem diferents receptes per regalar un ambientador natural i artesà!

Si voleu un ambientador per millorar l’estat d’ànim general, necessitareu barrejar 40 g d’alcohol etílic 70º, 3 g d’oli essencial de bergamota, 3 g d’oli essencial de mandarina verda i 3 g d’oli essencial de menta.

Si el que necessiteu és concentrar-vos, proveu de barrejar 40 g d’alcohol etílic 70º amb 4 g d’oli essencial de romaní i 4 g d’oli essencial de llimona. 

I per afavorir la relaxació, no hi ha res millor que barrejar 40 g d’alcohol etílic 70º amb 3 g d’oli essencial de lavanda, 4 g d’oli essencial de petit grain i 4 g d’oli essencial de taronja. 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×