Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Idees per regalar aquest Sant Valentí

Visualitzacions 1.57Kırşehir

OLAYA MARÍN

S’apropa el dia de l’amor i des de La Positiva hem preparat una guia de regals de comerços de proximitat per sorprendre la vostra parella. Apunteu-vos-els!

Per a les parelles detallistes 

Sorpreneu amb un ram de roses vermelles amb verds diversos, com l’eucaliptus, el marfull o la magnòlia, per celebrar aquest dia especial.

On les trobareu? Jarclos Garden Center (c/ Escoles Pies, 67/ c/ Collserola, 22) / IG @jarclosgarden

Si voleu rams variats i molt originals, també els podeu trobar a Flors Zinnia, una floristeria que fa 64 anys que reparteix flors a tots els enamorats i enamorades. 

On els trobareu? Flors Zinnia (av. Pau Casals, 22) / IG @zinniaflors_oficial

Per a les parelles lectores

Si la vostra parella sempre té un llibre a la bossa o a la tauleta de nit, aquest Sant Valentí no li pot faltar una bona novel·la. Trobareu una gran varietat de gèneres a la llibreria Pléyade. També són una llibreria de referència en llibres d’art i de gran format!

On els trobareu? Llibreria Pléyade (c/ Johann Sebastian Bach, 10) / IG @llibreriapleyade

Per a les parelles que busquen ocasions especials

A Scots Corseteria són especialistes a trobar conjunts de roba interior adequats per a cada ocasió. Per a aquest Sant Valentí us recomanen el model Colette de Rosa Faia, que inclou un sostenidor amb cèrcols adornat amb un encaix floral i un shorty a conjunt amb malla i encaix. 

On el trobareu? Scots Corseteria (c/ Arimon, 6) / IG @scotscorseteria 
 

Per a les parelles per a tota la vida

Sant Valentí és una nova oportunitat per dir-se “t’estimo” i demostrar-ho amb un regal que durarà per sempre. La Joieria Zapata us proposa aquest anell i arracades en or blanc de divuit quirats amb centre de safir envoltat de diamants. 

On els trobareu? Joieria Zapata (c/ Mandri, 20; CC Illa Diagonal; av. Diagonal, 557; c/Amigó, 61; botiga online: www.zapatajoiers.com) / IG @zapatabcn 

Per a les parelles més dolces

Regaleu un detall dolç a la vostra persona especial. Assaborir un bombó de Blasi és una experiència i un plaer inigualable!

On els trobareu? Bombons Blasi (c/ Alfons XII, 26) / IG @bombons_blasi

Per a les parelles que matinen

I si voleu començar el dia amb un esmorzar ben dolç, apropeu-vos a Pastís i Sucre per gaudir dels seus pastissos i dolços! I si ho preferiu, també li podeu encarregar aquest pastís per fer les postres després d’un sopar ben romàntic!

On els trobareu? Pastís i Sucre (pl. Joaquim Folguera, 9) / IG @pastisisucre

Per a les parelles amb estil

Sorpreneu amb unes bones sabates comprades a Vam Vam! Visiteu-los i us donaran les millors idees per tenir un detall amb la vostra persona tan important! 

On els trobareu? Vam Vam (c/ Mandri, 11) / IG @vamvam.barcelona

Per a les parelles sostenibles

Els que vulgueu complementar el regal amb un conjunt de roba, no us perdeu la botiga ABK Studio. Tot el que ofereixen està fet amb materials per cuidar el planeta! 

On els trobareu? ABK Studio (c/ Castanyer, 10) / IG @abk.bcnofficial 

Per a les parelles tecnològiques

Si us agrada sortir a fer esport o passar una bona estona a casa escoltant bona música, regaleu aquest auriculars amb cancel·lació de soroll o l’altaveu Bluetooth d’edició limitada!

On els trobareu? Monleon – Bang & Olufsen (c/ Balmes, 317; travessera de Gràcia, 2 / Corte Inglés Diagonal) / IG @monleonelectronica

Per a les parelles més culturetes

A l’Abacus trobareu una gran varietat de regals ideals per a aquelles persones més culturetes: des de materials per fer manualitats fins a llibres i jocs per gaudir d’una bona tarda de diumenge! 

On? Abacus (diferents establiments) / IG @abacus_botigues

Per a les parelles que busquen un bon ambient

A Biopompas Sant Gervasi venen aquestes espelmes de la casa catalana Ceraebella, ideals per posar-les durant un sopar romàntic o mentre veieu una bona pel·lícula!

On les trobareu? Biopompas Sant Gervasi (c/ Alfons XII, 119)

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×