Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

15 Apr, Monday
0° Călărași

Imprescindibles per a aquesta primavera

Visualitzacions 2.66Kırşehir

CLAUDIA RIBA

KTU Barcelona – Concept Store

Si ets dels que es queixen de la calor tot l’any, no et perdis la promoció de ventalls que tenen a la botiga! Són divertits, originals, amb molta varietat de colors i frases irreverents. Si vens amb la revista La Positiva et farem un 20% descompte!
On la trobareu? Al c/ Astúries, 2 | tel.93 164 22 72 | www.ktubarcelona.com | IG @ktubarcelona

Peter&Wolf Barcelona

La bossa Bolic de la col·lecció LUX combina practicitat i tendència. Feta amb teixit de tapisseria i acabats de pell, es tanca estirant les nanses de cuir i incorpora un botó amb imant. Té una base semirígida que li dona estructura i la forma característica de farcellet. Inclou tres butxaques interiors per portar-ho tot ordenat.

On la trobareu? Al c/ Beltran, 3 | www.peterandwolfbcn.com | IG @peterandwolfbcn

Cosy Maison

Converteix cada moment del teu descans en una experiència inigualable. Descobreix el súmmum del confort amb la innovadora butaca de Hukla! Aquest model excepcional ha estat dissenyat pensant en el teu benestar i ofereix una sèrie de funcions que transformaran la teva experiència de descans.

On la trobareu? A la ronda General Mitre, 104 bis  www.cosymaison.com |IG @cosymaisonbarcelona

Piedra Store

Les ballarines Porselli són un clàssic atemporal i versàtil que destaca per la seva elegància i confort. Amb un escot afavoridor i una cinta grogrèn del mateix color que la ballarina, inclouen un cordó per ajustar-se al peu i es tanquen amb un petit llaç. Són fetes a mà amb materials de gran qualitat.

On el trobareu? Al c/ Francesc Pérez Cabrero, 1 |  www.piedrastore.com  IG : @piedrastore

Cuylás

El got Yeti Rambler 30 OZ (887 ml) és el tot terreny que mantindrà la temperatura de les teves begudes preferides. L’acer inoxidable de qualitat amb aïllament al buit de doble paret i l’imant de la tapa MagSlider™ que s’inclou amb el got garanteixen la màxima protecció del contingut.

On el trobareu? A l’av. Pau Casals, 14 i Via Augusta, 37 | www.cuylás.com  IG: @cuylasshop

BCN Surf Shop

El pantaló curt Volcom Solver Denim Worker Indigo Vintage és un texà d’efecte rentat i tint light dirty, fet amb materials de qualitat que n’asseguren la durabilitat. Està dissenyat per a la pràctica de skate, però és ideal també per a l’ús diari.

On el trobareu? Al c/ Balmes, 310 bcnsurfshop.com | IG: @bcnsurfshop

Culinarium

Aquesta primavera feu que floreixi la creativitat a la vostra cuina. Productes de cocció, de rebosteria, petits electrodomèstics i parament de taula, per gaudir de l’arribada del bon temps en bona companyia.

On el trobareu? A diferents botigues Culinarium de Barcelona www.culinarium.es | IG: @culinarium

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×