Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

26 May, Sunday
0° Călărași

Els imprescindibles de la tardor

Visualitzacions 2.56Kırşehir

OLAYA MARÍN

Per cuidar-vos la pell 

Després de l’estiu és importantíssim cuidar-se la pell. Els gels de bany, les locions hidratants i els sabons líquids de Molton Brown no poden faltar a la vostra rutina diària. Estan formulats amb ingredients únics i compten amb un aroma increïble. 

On els trobareu? A Jantvari Perfumeria (c/ Francesc Pérez Cabrero, 15) | IG @jantvari_barcelona

Per preparar un bon dinar

Si us agrada cuinar, a Culinarium trobareu una nova col·lecció de taules de tallar fabricades amb fusta massissa d’acàcia i mango d’origen natural. Són peces artesanes que respecten i protegeixen el medi ambient.

On les trobareu? A les botigues Culinarium | www.culinarium.es | IG @culinariu

Per anar a la muntanya

Les botes de muntanya Naguisa estan inspirades en la valentia i la fortalesa de les dones alpinistes pioneres del segle XIX. La col·lecció TIERRA posa en manifest aquesta cerca per la funcionalitat i la comoditat a l’hora de fer rutes per la muntanya.

On les trobareu? A Piedra Store (c/ Francesc Pérez Cabrero, 1) | IG @piedrastore

Per dormir plàcidament

Un bon coixí és fonamental per aconseguir una nit de son reparador. A la botiga Del Be a la Manta trobareu coixins pel descans amb diferents qualitats i alçàries disponibles segons les vostres preferències. 

On els trobareu? Del Be a la Manta (c/ Gran de Gràcia, 86) | IG @delbealamanta

Per a la tornada a l’escola

Aquest curs aposteu per una vaixella sostenible per als més petits. A la Ferreteria Camps trobareu plats, gots i ampolles de fabricació ecològica perquè els més petits de casa siguin més autònoms i gaudeixin del menjar!

On els trobareu? A la Ferreteria Camps (c/ Gran de Gràcia, 73) | 932 17 01 00

Per a una tardor amb bona música

No us podeu perdre la nova col·lecció especial i limitada dels emblemàtics productes de Bang & Olufsen en un nou disseny que reflecteix a la perfecció els materials, la qualitat i el color característic de Ferrari. Dues icones que redefineixen la velocitat del so!

On el trobareu? Monléon – Bang & Olufsen (c/ Balmes, 317; Travessera de Gràcia, 23; Corte Inglés Diagonal) | IG @monleonelectronica

Per anar a fer ioga 

L’estoreta de ioga Casall de 4 mm és ideal per practicar a casa, portar-la a l’estudi o de viatge! Destaca per la seva adherència i gruix, que permet realitzar les àssanes més difícils de la manera més còmoda! 

I si busqueu roba còmoda i de proximitat per practicar ioga, heu de conèixer els conjunts de la marca barcelonina Born Living Yoga. Roba produïda amb teixits de fibres sostenibles i sense tractaments químics per reduir l’ús de l’aigua!

On els trobareu? A Cuylás Shop (Pau Casals, 14; Via Augusta, 37) | www.cuylas.com | IG @cuylasshops

Per renovar la llar 

Cada moble de DEDON és una peça artesanal única. La fibra es fabrica a Hamburg (Alemanya) i, després de posar a prova la seva resistència i durabilitat, s’envia a l’illa de Cebu (Filipines), experts en l’art del trenat tradicional. Per fer algunes de les peces, es triguen fins a dues setmanes! Un moble únic que us durarà tota la vida. 

On els trobareu? A Arboretum (c/ Ganduxer, 90) | IG @arboretum_barcelona

Per practicar esports aquàtics tot l’any

El vestit de neoprè sense costures Rip Curl FlashBomb Fusion compta amb una tecnologia Fusion Dry Seam, ideal per aconseguir l’equilibri entre la flexibilitat, la calidesa i la durabilitat. 

On trobar-lo? A BCN Surf Shop (c/ Balmes, 310) | IG @bcnsurfshop

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×