Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Descobreix els museus de Barcelona per dins

Visualitzacions 726

REDACCIÓ

Arriba la cinquena edició de l’In Museu, una oportunitat única per visitar els museus per dins i descobrir com s’hi treballa. Enguany participaran catorze centres de disciplines variades situats a diferents barris de Barcelona.

L’In Museu és una proposta de la Direcció de Memòria, Història i Patrimoni de l’Institut de Cultura de Barcelona. Els professionals dels centres de referència de la ciutat obren pas als visitants a les zones restringides dels equipaments per mostrar el patrimoni que habitualment el públic no pot veure: fons de les col·leccions, reserves, tallers de restauració, biblioteques, arxius, laboratoris, etc.

MUHBA. Foto: Robert Ramos
Els centres que es poden visitar

Aquest any s’hi han incorporat dos nous museus: el Museu d’Arqueologia i el Museu Marítim. A més, es podrà visitar ‘Barceloneta I’, la darrera primícia de l’exposició permanent del MUHBA.

També hi participen el Castell de Montjuïc, El Born CCM, la Fundació Joan Miró, el MACBA, el Centre de Col·leccions del MUHBA, el Museu de la Música, el Museu del Disseny, la Seu Parc de Montjuïc del Museu Etnològic i de Cultures del Món, el Museu Frederic Marès, el Museu Nacional d’Art de Catalunya i el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes.

MUHBA. Foto: Robert Ramos
Entrades ja disponibles

No us perdeu aquesta oportunitat única per travessar portes tancades guiats per especialistes, conservadors, restauradors, arxivers i historiadors. Ja podeu reservar les vostres entrades al web barcelona.cat/inmuseu.

___

Autor de la imatge de capçalera: Mariano Herrera

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×