Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Iniciar-se en el món de les plantes d’interior

Visualitzacions 1.17Kırşehir

OLAYA MARÍN

Tenir plantes a l’interior de casa és una tendència que va en augment, sinó mireu com molts comencen amb unes poques per fer bonic i al final es troben una petita selva al menjador!

Els beneficis de les plantes d’interior són múltiples, com ara tenir una fragància natural a casa, millorar l’estat d’ànim, reduir el soroll i estimular la creativitat. Sense dubte, cuidar-les i observar com van creixent a poc a poc ajuda a reduir l’estrès i aconseguir la calma en el dia a dia.

Plantes d’interior per a principiants

Si voleu iniciar-vos en el món de les plantes i no sabeu com cuidar-les, us aconsellem algunes que són superresistents a qualsevol canvi. 

Àloe vera

L’àloe vera, tot i ser una planta que es pot tenir a l’exterior, també pot créixer sense dificultats a l’interior. Les seves fulles verdes tan característiques són antiinflamatòries i hidratants, així que us quedarà bé a casa i a més la podreu fer servir per a un munt de coses. Recordeu regar-la bé i eviteu posar-la sota el sol directe durant l’estiu. 

Monstera deliciosa (o costella d’Adam)

Si sou fans de les plantes grans… la monstera és la planta que buscàveu! Poseu-la en un lloc on hi hagi llum sense sol directe i veureu com les fulles partides creixen ràpidament. Pot ser una planta tòxica per a gats i gossos, aneu amb compte. 

Palmera de saló

La palmera de saló és originària de Mèxic i es caracteritza per tenir una única tija. Podeu plantar-ne diverses en un mateix test perquè es vegin molt més grans i frondoses. Eviteu posar-la en un lloc on hi hagi sol directe, ja que és una planta que necessita semiombra i poca aigua. 

Espatifil·li

Però si preferiu les plantes amb diferents colors, l’espatifil·li és una bona opció. Les seves fulles verdes i blanques amb una petita flor quedaran bé a qualsevol taula. És una planta a la qual li agrada l’aigua i és millor no posar-la a l’exterior perquè pateix amb els canvis de temperatura. 

Quan s’han de regar les plantes

Cada planta té unes necessitats diferents, però amb aquest supertruc segur que us serà més fàcil saber quan heu de regar-les. Només necessiteu introduir un petit pal a la terra de la planta i deixar-lo una estona. Si surt humit en treure’l, no caldrà que regueu la planta. Fixeu-vos també en les fulles, ja que si estan grogues pot ser que necessitin aigua o s’estiguin cremant pel sol. 

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×