Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

La intenció mou el món

Visualitzacions 1.03Kırşehir

Posar atenció en les coses és sempre una bona premissa, entre d’altres, perquè si no parem atenció no podrem dedicar-nos a res i tot ens relliscarà com si no ho haguéssim viscut.

Però, si fem esment d’alguna cosa, també hi podrem posar la intenció, que és entrar, en qualsevol tema, però des de més endins, tot intentant treure-li el suc a tot.

I en aquest món de les energies i dels cossos subtils, per no dir de l’espiritualitat, podem afirmar que la intenció ho mou tot i que moltes vegades és l’autèntic motor que tenen totes les coses.

Fixem-nos-hi una mica més i ens adonarem que fins i tot en els rituals de màgia més senzills, o fins i tot en els més complicats, a part de triar bé el lloc i el moment, sempre hi ha un element gairebé impossible de materialitzar, per tal que si el sortilegi no funciona o no ens surt puguem dir que és perquè no hem complert tots els requisits.

Però, la veritat sigui dita, hi ha un requisit, en tot això de la màgia i de les bones resolucions, que és del tot imprescindible per obtenir les millors respostes o, senzillament, per trobar solucions als nostres petits o grans problemes.

I aquest requeriment no és res més que la intenció, la bona intenció, que és la que fa que tot es mogui, i que fins i tot fa que es materialitzi allò que desitgem.

En el cas d’encendre una espelma en favor d’una causa, de seguida ens adonarem que tot i que l’espelma acostuma a ser efectiva i en surten moltes accions, el que encén de veritat la solució i que fa que ens il·luminem és aquest pensament ben concret, demanat amb força, que fa que les coses canviïn i agafin una altra direcció, la que més ens convé.

Per tant, amb tota intenció, us demano que guieu les vostres pregàries o els vostres desitjos en una direcció clara, visualitzant tot allò que voleu, i deixant que sigui aquest pensament el que tot ho solucioni. Perquè, tingueu-ho clar, la intenció ho mou tot.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×