Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Juga amb el teu pelut

Visualitzacions 1.88Kırşehir

CLÀUDIA SUCARRAT

La Veterinària de Sarrià

Proporcionar estones de joc i exercici al teu animal de companyia és molt important per tal de garantir-li una vida llarga i saludable.

Si vols evitar comportaments indesitjables com conductes destructives a casa o lladrucs excessius, ocasionats per l’ansietat i l’acumulació d’energia, és important que feu exercici junts. Passeja’l com a mínim tres cops al dia i no el deixis gaires hores sol, d’aquesta manera reforçaràs el vostre vincle i evitaràs que faci les seves deposicions dins de casa. Emporta-te’l a córrer al parc, a la platja o a la muntanya. L’exercici és fonamental per mantenir una bona condició corporal. Proposa’t un dia a la setmana per fer una excursió fora de la vostra ruta habitual.

En el cas dels felins, compra joguines i juga amb el teu gat sempre que puguis per activar el seu instint caçador. Aquesta és una de les millors maneres de prevenir l’avorriment i l’obesitat!

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×