Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Pintar al teu aire amb La Ceramicaria

Visualitzacions 1.45Kırşehir

MARTA NAVARRO

Buscar moments per compartir i xerrar de les anècdotes de la vida és una bona manera de sentir-nos feliços. Fa molts anys, als Estats Units es va crear paint your style, l’experiència de pintar amb família i amics per passar la tarda. Més tard, aquesta tradició va arribar a Berlín, on va néixer la creadora del projecte de La Ceramicaria, la Leoni. 

La Leoni va arribar a Barcelona per estudiar administració d’empreses, i un dia, mirant les xarxes socials, li va aparèixer una influencer dels Estats Units que pintava peces de ceràmica. Llavors li van venir records de la seva infantesa i va decidir crear un espai per pintar ceràmica al teu estil a la Ciutat Comtal. El primer local el va obrir al Born el 2015. El boca-orella i les xarxes socials de les mateixes clientes que comparteixen les seves boniques i originals peces de ceràmica pintades ha fet que aquest espai marqués un abans i un després de les tendències del funcionament dels tallers artístics. També va ajudar la  proposta que van fer durant el confinament de crear un kit per a casa, amb què es van recuperar antigues aficions.

Dins del moviment ‘slow life’ 

El públic de La Ceramicaria engloba moltes edats, però si hi vas una tarda, el que més hi trobaràs són noies de 18 a 35 anys, gaudint d’una tarda d’amigues, lluny de la pressa que envolta el nostre dia a dia, gaudint de cada acció, de cada moment i de la companyia.  

A la Leoni li encanta l’estil de  vida slow, per això als seus lo cals també pots trobar grups, famílies, parelles, amics per  a compartir aquesta estona. També fan team buildings per fomentar la cohesió de grup a  les empreses i esdeveniments especials com la Lady’s Night.

Com funciona? 

– Primer has de reservar dia i hora a la seva web, fes-ho amb temps perquè tenen molta demanda i aforament limitat. 

– Un cop arribes al local, pots triar entre més de dos-cents models diferents de peces de ceràmica, tasses, plats, bols, figures, etc., per a totes les edats. Tenen diferents tipus de pintures, material per ajudar-te en la teva creació i, si ho necessites, t’ensenyen a fer marbrejat, bombolles, el que més t’agradi. Tot inclòs dins el preu de la peça. 

– Tens dues hores per pintar! Un cop passades les dues hores, et faciliten la data de recollida. Elles s’encarreguen de la cocció al forn. El fet d’haver d’esperar per  eure la teva creació fa que el moment de la recollida sigui emocionant, i després, cada cop que facis ús d’aquella peça, et recordaràs d’aquella bona estona.  

Actualment tenen tres locals, el del Born, a Gràcia i el de Sants, que l’acaben d’inaugurar, felicitats!  

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×