Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Lectures de ioga

Visualitzacions 1.31Kırşehir

Amb l’arribada de l’estiu, les tardes de platja, piscina, les vacances i la necessitat de desconnexió se’ns presenta l’oportunitat perfecta per recopilar un bon grapat de llibres i endinsar-nos-hi.

Per a tots aquells que vulgueu afegir també al vostre hàbit de lectura el món del ioga, a continuació us deixo un llistat i una petita descripció d’alguns llibres de capçalera sobre aquest tema. Aquests són alguns dels títols més reconeguts i, per tant, bàsics per establir una base sobre la teoria del ioga, però el llistat es podria allargar infinitament.

D’altra banda, cal recordar que el ioga és un corrent pràctic. La teoria i els llibres són una eina meravellosa per aprofundir en el nostre coneixement, però si encara us hi esteu iniciant, pot ser que trobeu que aquesta bibliografia tan rica i extensa de grans mestres ioguis reconeguts una mica densa.

Us recomano que comenceu alguns d’aquests llibres sense pressa, sense cap afany per devorar-los, amb calma i paciència, integrant tots els coneixements i acompanyant les lectures amb la pràctica habitual per poder gaudir al màxim del ioga.

Claves del yoga: Teoría y práctica. Swami Digambarananda Saraswati. Danilo Hernández

Aquesta obra ens ofereix un contingut senzill, concís i molt ben estructurat sobre la teoria i la pràctica del ioga que s’ha assentat a Occident.

Recopila en una primera part teòrica els principis, els conceptes i la filosofia del ioga, i en una segona part la pràctica, incloent-hi informació sobre les principals àssanes, pranaiames, bandhes i mudres.

Sens dubte és un llibre bàsic i senzill per a qualsevol persona interessada a aprofundir en el ioga.

Luz sobre el yoga. B. K. S. Iyengar

Obra considerada la bíblia del ioga. És una guia essencial per a tot practicant de ioga, que inclou més de sis-centes fotografies del mestre Iyengar fent les postures, així com les explicacions d’aquestes i les tècniques de pranaiama.

El árbol del yoga.  B. K. S. Iyengar

Es tracta d’una representació del que és el ioga per a Iyengar que tracta tots els temes imprescindibles i necessaris per iniciar-se en el ioga.

Iyengar explica el ioga com una senda espiritual que va més enllà de l’exercici físic. Si bé ell parla de la importància de les postures i la respiració, la pràctica sempre està arrelada a l’experiència i al desenvolupament espiritual.

Los yoga sutras de Patánjali. Traducció i comentaris per Sri Swami Satchidananda

Els ioga-sutres són els antics textos fundacionals del ioga, escrits per Patanjali el segle III a. C. Es tracta d’un conjunt de textos curts que han tingut una enorme influència en les creences i les pràctiques del ioga, i que s’han convertit en una filosofia de vida. És un dels textos fonamentals de la història del ioga.

En aquesta edició, el mestre Sri Swamiji ofereix consells pràctics, basats en la seva experiència, per dominar la ment i assolir el benestar físic i mental, i l’harmonia emocional.

Raja yoga y otros escritos inéditos. Swami Vivekananda

Raja yoga conté transcripcions de conferències de Vivekananda sobre Raja yoga, la seva interpretació dels ioga-sutres de Patanjali, i una selecció d’ensenyaments de hatha-ioga sobre la base de les creences que va compartir amb els seus estudiants. Vivekananda va adaptar les idees i la religiositat hindús tradicionals per adaptar-se a les necessitats i comprensió del públic occidental.

Shrimad Bhagavad Gita: Diálogos con lo Eterno, traducció i comentaris de Swami Sivananda

No podia faltar en aquest recull el text hindú més difós. Es tracta d’un text clàssic de ioga que revela les lliçons sobre com viure i actuar correctament, i sobre la veritable naturalesa de l’home i la seva relació amb Déu.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×