Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

‘Lettering’, l’art de dibuixar les lletres

Visualitzacions 1.2Kırşehir

MARTA NAVARRO

El lettering es va iniciar gairebé quan l’ésser humà va començar amb l’escriptura. El seu punt àlgid va ser durant els anys 30 i 60, als Estats Units, en moltes campanyes publicitàries i cartells de cinema. 

Podem dir que és l’art de dibuixar les lletres, també conegut com a retolació. Ens serveix per donar una imatge més personal i més impactant a titulars o rètols, i per crear una bona imatge de marca. 

No cal tenir una cal·ligrafia perfecta per iniciar-s’hi, en ser com un dibuix, sí que tenen molta importància l’harmonia i la composició de les lletres. 

Us donem alguns consells per començar a endinsar-vos en aquesta tècnica:

1. Abans de començar és important que us sentiu còmodes amb el material que fareu servir, i que proveu primer de fer les lletres amb llapis o portamines. Quan ja ho tingueu controlat, podeu començar amb els retoladors, pinzells, plomins, etc. 

2. Proveu la pressió, si pressioneu fort, la línia serà gruixuda; si ho feu fluix, la línia quedarà fina. 

3. Si centrar les lletres no és el vostre fort, no us preocupeu, ajudeu-vos de la regla i el llapis, traceu línies per delimitar l’altura, la mida i la posició de les lletres. 

4. Utilitzeu un paper resistent, que tingui un bon gramatge, perquè quedi bé després d’esborrar. 

5. Busqueu la vostra frase inspiradora, si en teniu moltes, millor, així tindreu més material per practicar. 

El lettering està de moda, descobriu els nostres articles especialitzats per a aquesta tècnica a la nostra web www.zyxideas.com.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×