Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Llegir en digital o en paper

Visualitzacions 1.57Kırşehir

Olaya Marín

Periodista.

Veure llibres a la prestatgeria de casa, passejar per les llibreries per trobar la lectura perfecta, fer una visita a la biblioteca i deixar-se aconsellar són alguns dels petits plaers de la vida. I és que llegir en paper és tota una experiència: ens permet sentir el llibre amb les mans, olorar-lo, marcar les millors frases amb el llapis de confiança, i en acabar-lo, lluirlo a la prestatgeria o deixar-lo a persones estimades.

Però igual que té les seves coses bones, també té alguns desavantatges. Són difícils de transportar si es viatja molt, ocupen molt espai a casa, tenen un cost més elevat i sempre es necessita un bon llum per llegir-los. El llibre digital, ens agradi o no, té altres avantatges davant del paper, i és que la tecnologia avança, i nosaltres amb ella. Amb aquest petit dispositiu es pot tenir una biblioteca concentrada, gairebé no pesa, es pot llegir des de qualsevol lloc independentment de la qualitat de la llum i són ideals per aprendre nous idiomes o ampliar informació gràcies als diccionaris incorporats. Això sí, no ens permetrà desconnectar de les pantalles durant les estones de lectura.

Normalment, llegiu en paper o en llibre electrònic? Compartiu les vostres experiències a @lapositiva.revista!

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×