Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

llibres tardor

Quins llibres podeu llegir aquesta tardor?

Visualitzacions 750

OLAYA MARÍN 

Infusió calenta i a llegir!

llibres-el-tiempo-de-las-amazonas
El tiempo de las amazonas, de Marvel Moreno (Alfaguara, 2021)

Viatgeu a la ciutat de París del segle XX amb tres cosines —la Gaby, la Virginia i la Isabel—, les seves amigues i els seus amants. Una novel·la plena de personatges, escenaris i vivències en què l’amistat, el desig i les diferents maneres d’estimar prenen el protagonisme. Títol fins ara inèdit de l’escriptora colombiana Marvel Moreno.

llibres-La-edad-del-desconsuelo
La edad del desconsuelo, de Jane Smiley (Sexto Piso, 2019)

El Dave narra en primera persona tot allò que sent i li passa d’ençà que pensa que la seva dona, la Dana, l’enganya. En aquesta curta novel·la ens submergim en la intimitat de la vida d’aquesta família estatunidenca. Una obra extraordinària per reflexionar sobre la vulnerabilitat, la pèrdua i les relacions. 

llibres-amy
L’Amy i la biblioteca secreta, d’Alan Grazt (Takatuka, 2021)

Si busqueu un llibre per fomentar la lectura i reflexionar sobre la censura, acompanyeu l’Amy i els seus amics. Aquesta colla s’haurà d’aventurar per recuperar els llibres que han prohibit a la biblioteca escolar. A partir de nou anys. 

llibres-es-el-meu-arbre
És el meu arbre, d’Olivier Tallec (Birabiro Editorial, 2020)

Un divertit conte per treballar amb els més petits l’art de compartir. Aquesta petita esquirol farà tot el possible per evitar perdre el seu arbre i les seves pinyes. Però què passa si mira més enllà? A partir de cinc anys. 

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×