Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Llibres recomanats

Visualitzacions 1.14Kırşehir

REDACCIÓ LA POSITIVA

Us proposem alguns llibres per a aquest estiu.

Retrato creativo o el arte de perder amigos, de Lluís Domènech.

Retrato creativo o el arte de perder amigos és el darrer llibre del ninotaire i il·lustrador català Lluís Domènech, Lluïsot, que acaba de publicar l’editorial Gustavo Gili. Gran observador de la realitat (és autor de diversos llibres de viatges), Lluïsot ha dedicat els darrers anys a aprofundir en el retrat psicològic de persones del seu entorn: familiars, amics i alumnes; els ha dibuixat gairebé de manera compulsiva quan eren al voltant d’una taula. Tota aquesta tasca de recerca es pot veure ara en aquest llibre, que és una invitació a dibuixar amb els ulls, però també amb la imaginació. Té tota mena de trucs i tècniques per fer retrats en viu. 

Ressenya de Francesc Muñoz.

Nunca te hagas librero, de Cecilia Monllor.

Quan vaig acabar el llibre de Cecilia Monllor, de seguida em va venir al cap la dita: “El nom no fa la cosa”, ja que el seu títol sembla una mena de mandat o un consell a les persones que volen obrir una llibreria. La Cecilia, que va regentar la llibreria Nos a la Corunya durant uns anys, ens ve a dir que hi ha determinades persones que difícilment seran llibreters. Ella no sentencia, ni dona consells com a dona sàvia que intueixo que és, sinó que a través de la seva experiència ens explica la seva aventura llibresca. Aquest llibre autobiogràfic està ple d’anècdotes i reflexions personals i, més enllà de mostrar les interioritats d‘una llibretera, traspua un immens amor pels llibres. 

Ressenya de Gemma Barrufet Gonzalez, llibretera.

Mary Ventura i el Novè Regne, de Sylvia Plath

Els pares de la Mary l’obliguen a pujar a un tren amb destinació al Novè Regne. Entre germans que es barallen, bombolles de plata i una dona misteriosa que fa mitja, la Mary trobarà un món vermell i negre del qual no sabrà com escapar… Mary Ventura i el Novè Regne és una manera genial d’iniciar-se en l’obra d’una de les millors poetes del  segle XX. 

Ressenya de Natàlia Cerezo.

El món és senzill, de josep l. badal 

Llegir El món és senzill és beure el caldo més gustós del món. Llegir-lo és aparentment senzill, sempre terriblement  complex. Llegir-lo és terrible, i il·luminador, i bell; és endinsar-se en el bosc prehistòric de la literatura i tocar la veritat  amb la punta dels dits; és tallar mongeta tendra, jugar amb el cabrit, fer bullir l’aigua, parlar  amb llavis de pedra, conèixer  l’últim poema del món.

Ressenya de Natàlia Cerezo.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×