Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Llibres per a l’estiu

Visualitzacions 1.22Kırşehir

REDACCIÓ LA POSITIVA

Us proposem alguns llibres per a aquest estiu.

Tan difícil como raro, de Juan Vilá

Posats a triar un llibre, triem-ne un d’un autor intel·ligent i sensible, que a sobre ens tracti com a iguals. Aquesta és una de les virtuts del llibre Tan difícil como raro, de l’escriptor madrileny Juan Vilà. Novel·la autobiogràfica i generacional, els nascuts la dècada dels setanta us hi podeu sentir molt identificats. Vilà ens explica la història d’un grup d’amics que es coneixen a la facultat de filosofia (atenció a la crítica afilada al món acadèmic i universitari espanyol), uns joves que tot just estrenaven la dècada dels noranta amb la sensació de tenir-ho tot de cara: estabilitat política i econòmica, igualtat d’oportunitats i espai per al somni. El narrador anirà desgranant la caiguda, la pèrdua de la innocència i els cops, a vegades brutals, de la vida.

Ressenya de l’Oriol, llibreter.

Viure ràpid, de Brigitte Giraud

Els pares de la Mary l’obliguen a pujar a un tren amb destinació al Novè Regne. Entre germans que es barallen, bombolles de plata i una dona misteriosa que fa mitja, la Mary trobarà un món vermell i negre del qual no sabrà com escapar… Mary Ventura i el Novè Regne és una manera genial d’iniciar-se en l’obra d’una de les millors poetes del  segle XX. 

Ressenya de Gemma Barrufet Gonzalez, llibretera.

L’imperi del dolor, de Patrick Radden Keefe

Radden Keefe ja va sorprendre amb No diguis res, un assaig sobre els anys de l’IRA a Irlanda empàtic i minuciós. Ara, el periodista d’investigació encara un repte igual de complicat i apassionant, la responsabilitat dels Sackler, una de les famílies més ambicioses (i riques) dels Estats Units, en la pandèmia d’opioides que sacseja aquest país des de finals dels anys 90.

Ressenya de Natàlia Cerezo.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Guía oficial

Ja ho diuen al pròleg de la guia: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom és un dels jocs més complets que s’han fet mai. Les possibilitats que amaga (construcció de vehicles i altres elements, exploració i els maleïts kologs) fan que una guia per poder completar el joc sigui com a mínim recomanable i, si us agrada completar els jocs al 100%, indispensable. Aquesta inclou tot el que necessitareu per fer front amb èxit a l’aventura més important dels últims anys.

Ressenya de Natàlia Cerezo.

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×