Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Llibres recomanats

Visualitzacions 1.33Kırşehir

REDACCIÓ LA POSITIVA

Us proposem alguns llibres per a l’estiu!

El jardí dels pensaments, Teresa Roig i Xavier Sangenís eljardidelspensaments.com

Diuen que a les flors els agrada que els parlin, però… i als pensaments? Potser els agrada més que els escoltin. L’univers de la Violeta es capgira i transforma en descobrir que no només les plantes broten i necessiten atenció.

El podeu comprar a la vostra llibreria o bé a www.parcir.com.

Ressenya de La Positiva.

Atelier of Witch Hat, Kamome Shirahama, Milky Way

La Coco és una nena d’allò més normal i corrent que viu en un món màgic. Una nit, accidentalment transforma la seva mare en pedra i acaba d’aprenent de bruixa a l’atelier de Qifrey. Atelier of Witch Hat és un manga preciós que reflexiona sobre la creació artística, i que us enganxarà.

Ressenya de Natàlia Cerezo.

La Llamada, un retrato, de Leila Guerriero (Anagrama, 2024)

Un repte difícil: com escriure una biografia d’algú amb tantes llums i ombres? D’algú que continua viu i on no hi ha un final? Leila Guerriero ho ha aconseguit amb aquest retrat a Silvia Labayru, montonera argentina segrestada i torturada a l’ESMA. Una lectura imprescindible en què es barreja periodisme, literatura i vida.

Ressenya d’Olaya Marín.

Els enyoooors, de Jun Komura (Viena)

Les poesies del guanyador del VI Certamen Art Jove de Poesia Salvador Iborra 2023 tenen alguna cosa essencial, com tota bona poesia, i, com tota bona poesia, Els enyoooors té bellesa, melancolia, ritme, mètrica, saviesa. Komura agafa el món, el rebrega, l’abraça i hi fa forats com “estels amb un punxó”. I si el lector hi apropa l’ull, veurà que el món del jove Komura brilla.

Ressenya de Natàlia Cerezo.

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×