Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Llibres per a l’hivern

Visualitzacions 1.28Kırşehir

REDACCIÓ LA POSITIVA

Us proposem alguns llibres per a aquest hivern!

Las abandonadoras, de Begoña Gómez Urzaiz (Ediciones Destino, 2022)

Un intel·ligent assaig que investiga sobre les mares abandonadores reals (Mercè Rodoreda, Gala Dalí, Muriel Spark) i fictícies (Anna Karènina, Meryl Streep). La periodista intenta respondre a la pregunta “quina mena de mare abandona el seu fill?”, alhora que reflexiona sobre la maternitat allunyant-se dels judicis morals. 

Ressenya d’Olaya Marín.

Correo literario, de Wisława Szymborska (Nórdica Libros, 2018)

Si us agrada escriure, aquest llibre no pot faltar a casa vostra. Un excel·lent recull de les respostes sense pèls a la llengua que va donar la poeta polaca Wisława Szymborska (premi Nobel de literatura del 1996) als escriptors aspirants que enviaven els seus textos a la revista Vida Literària.

Ressenya d’Olaya Marín.

La situació i la història, de Vivian Gornick (L’Altra Editorial)

La nord-americana Vivian Gornick proposa, en aquest volum, tres assajos sobre l’escriptura de la no-ficció centrats en la biografia i les memòries, lectura obligada a qualsevol que vulgui endinsar-se o aprofundir en l’art de l’autoficció. Ple de consells lúcids i lògics i d’anàlisis reveladors sobre altres autors i textos, Gornik no només diu, també mostra, i crea el seu propi exemple d’autoficció entreteixint la seva història entre la teoria.

Ressenya de Natàlia Cerezo.

Res és veritat, de Veronica Raimo (1984)

Raimo ens mostra una infantesa marcada per l’avorriment, a l’ombra d’un germà gran que adora, una mare hiperprotectora i un pare obsessionat amb el perill nuclear en un pis als suburbis de Roma que sembla una casa de nines o un decorat. El que podria ser un drama amarg, però, és un text cínic i divertidíssim que arriba al cor del lector com una granada de fragmentació, després de fer-lo esclatar a riure.

Ressenya de Natàlia Cerezo.

El Pallars, oportunitats de negoci, de Ramon Roca Ribó (Bresca Editorial)

Amb la lectura d’aquest llibre, que recull 24 empreses innovadores del Pallars Jussà i Sobirà, es poden conèixer les potencialitats que tenen aquestes dues comarques i saber que a dos-cents quilòmetres de l’entorn barceloní també hi ha projectes empresarials que ho fan bé. L’agroalimentació, amb el sorgiment de  les vinyes d’altura, la proliferació d’olis i formatges artesanals de muntanya o la producció de vedella ecològica són els sectors clau d’aquest entorn. El paisatge, la natura, el senderisme i els esports d’hivern són imprescindibles que conviden a visitar el Pallars.

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×