Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Llibres per a les festes de Nadal

Visualitzacions 1.2Kırşehir

REDACCIÓ LA POSITIVA

Us proposem alguns llibres per a les festes de Nadal.

La espera, de Keum Suk Gendry-Kim (Reservoir Books, 2023)

Després del seu èxit amb la novel·la gràfica Hierba, Keum Suk Gendry-Kim torna per explicar-nos un nou capítol sobre els patiments de la guerra de Corea. Una commovedora història per conèixer la Gwija, de 92 anys, que té un únic somni: retrobar-se amb el seu fill gran, a qui va perdre quan fugia cap al nord. 

Ressenya d’Olaya Marín.

Arquitectura a Sant Gervasi, Sarrià i Vallvidrera, de Jaume Oleza (Editorial El Jardí, 2023)

Cent trenta-vuit capítols amb textos breus, precisos i descriptius sobre les diferents cases, edificis i conjunts arquitectònics dels barris Sant Gervasi, Sarrià i Vallvidrera. En definitiva, un llibre per fer una passejada pels seus carrers mentre n’aneu descobrint l’arquitectura. 

Bergold, de josep l. badal (Animallibres)

El petit Bergold cada matí es lleva sent una cosa diferent: un cowboy, una balena, un rellotger… i els seus dies, com peces de música, sonen l’un darrere l’altre, delicats, alegres, nostàlgics i plens de significat. Basat en les Variacions Goldberg, Bergold (que ajunta dos grans mestres els noms dels quals comencen amb la mateixa síl·laba: Badal, geni de la literatura, i Bach, geni de la música) farà les delícies de grans i petits.

Ressenya de Natàlia Cerezo.

La conducta de los pájaros, de Jennifer Ackerman (Ariel)

Sabíeu que els corbs juguen per la satisfacció de jugar i que tenen sentit de l’humor? I que alguns ocells són capaços de fer servir eines o de planificar en el temps, coses que fins fa poc es creien úniques dels humans? A l’exhaustiu La conducta de los pájaros, Jennifer Ackerman ens fa de guia pel paratge desconegut i salvatge que és el comportament dels ocells, extraordinari, interesantíssim i més semblant al nostre del que ens podríem haver imaginat.

Ressenya de Natàlia Cerezo.

Tots els contes de Nadal, de Charles Dickens (La Magrana)

Si pensem en un autor nadalenc, automàticament ens ve al cap Charles Dickens. Un gran llibre per compartir en família durant aquestes festes de Nadal, i és que Dickens és un gran coneixedor de l’ànima humana i ens transmet pensament aplicable a la societat actual. Us recomanem aquesta edició en català traduïda per Xavier Pàmies i il·lustrada per Bernat Cormand.

Ressenya de Gemma, llibreter de la llibreria A Peu de Pàgina.

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×