Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Llibres per regalar aquest Nadal

Visualitzacions 860

OLAYA MARÍN I FRANCESC MUÑOZ

Sorprén amb aquests llibres!

El invencible verano de Liliana, de Cristina Rivera Garza (Literatura Random House, 2021)

L’escriptora mexicana Cristina Rivera Garza narra la vida de la seva germana Liliana, que va ser assassinada per la seva exparella fa més de trenta anys, quan estudiava a la ciutat. Un relat únic en què dona veu i fa justícia a través dels records, la investigació i les anotacions i les cartes que va deixar la Liliana.

I van passar tants anys / Y pasaron tantos años, de Natàlia Cerezo (Rata, 2021)

En els anys 50, després que s’incendiï el seu mas, la Caterina es muda a un poble i comença a treballar en una fàbrica tèxtil. Allà, experimentarà una nova rutina, la pèrdua i l’alegria, que trobarà en llocs inesperats, i haurà de trobar la manera de viure la seva vida com vol, no com se suposa que l’ha de viure.

Me cuido y cuidode Diana Alí Ocaña (Hakabooks, 2020)

Diana Alí Ocaña és emprenedora i “perruquera de barri”, com ella es defineix. Després d’un tràngol vital difícil que deriva en una crisi personal, té la necessitat de donar un cop de timó a la seva vida j s’ajuda de diverses tècniques de creixement personal. Ara vol compartir el seu aprenentatge amb una proposta de sanació interior però que també es projecta cap a l’exterior, basada en la recerca de la felicitat i l’equilibri personal.  

Mi pròxima vida, de Gloria Arbués (ConCiencia Editorial, 2021)

En aquest llibre trobareu testimonis de persones sàvies i extraordinàries: A través de les seves vides, l’autora ha extret 12 superpoders que us ajudaran a comprendre què és realment important per viure una vida plena i amb propòsit. Deixa’t inspirar amb les seves fascinants històries.

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×