Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Llibres recomanats per a aquest hivern

Visualitzacions 491

OLAYA MARÍN I NATÀLIA CEREZO

En aquest número us recomanem diferents llibres que us poden acompanyar durant aquest hivern!

PAPER GIRLS
Paper girls, de Brian K. Vaughan (guió) i Cliff Chiang (dibuix) (Planeta Cómic, 2018)

Quatre noies tenen un contacte inesperat la nit de Halloween de 1988 que les farà viatjar pel temps… esbojarrada, única i nostàlgica sense ser embafadora, val la pena llegir Paper girls ni que sigui pel brutal ús del color de Matt Wilson, el colorista. Les vinyetes d’aquest còmic no es llegeixen, es devoren com aquells polos de la Frigo de la nostra infantesa.

el blat tendre
El blat tendre, de Colette (Viena Edicions, 2019)

Reviviu l’estiu amb la història del Philippe i la Vinca, dos amics que passen les vacances junts amb les seves famílies des de ben petits. Aparentment sembla un estiu usual, però els joves s’estan convertint en adults i començaran a aflorar nous sentiments entre tots dos. Coneix aquesta curta història de l’emblemàtica escriptora francesa Colette.

La teva ombra, de Jordi Nopca (Proa, 2019)

Guanyadora del primer Premi Proa, aquesta novel·la immensa, monumental, us tindrà enganxats i fascinats molt després d’acabar-la. Millor no desvetllar gaire de l’argument, només us direm que és la història de dos germans, que Nopca utilitza el punt de vista amb mestria i que narra d’una manera que es fica sota la pell.

Los recuerdos del porvenir, de Elena Garro (Alfaguara, 2019)

Aquesta novel·la de l’escriptora Elena Garro ha esdevingut un clàssic de la literatura llatinoamericana. A Itxepec, un poble mexicà inventat per l’autora, es viuran episodis marcats per la postrevolució mexicana. L’escriptora relata amb una prosa brillant la violència contra les dones, el racisme i el repartiment de les terres. Una història que us enganxarà fins al final. 

Animal de nieve, de Dara Scully (Caballo de Troya, 2020)

Una novel·la ideal per llegir durant les tardes fredes. Dara Scully us traslladarà a un internat de noies de l’època victoriana. Amb l’arribada de Fréderic, el nou professor, s’inicia la història. Què amaga Miss Bell? Què necessita l’Angèlica? Una història acollidora en què els elements naturals tindran un gran significat.

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×