Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Llocs al costat de Barcelona que no us voldreu perdre aquest estiu

Visualitzacions 1.17Kırşehir

OLAYA MARÍN

L’estiu és l’època ideal per fer plans i fugir de la rutina. Si alguna cosa ens ha ensenyat aquesta pandèmia és que no cal anar gaire lluny per passar-ho bé. En aquest número us proposem cinc llocs imprescindibles per visitar al costat de Barcelona. A la majoria hi podreu arribar en transport públic, veniu?

Espais naturals del riu Llobregat

Al final del riu Llobregat trobem un espai natural protegit. Als diferents itineraris, que només es poden fer a peu, gaudireu de la gran diversitat de flora i fauna que formen part d’aquest petit delta. Si us agraden les aus, als aiguats de Cal Tet i al del Sabogal podreu observar ocells i diferents espècies aquàtiques. Al final del camí trobareu la platja protegida de Ca l’Arana, que es pot veure des del mirador de la Bunyola.

Platja de les Casetes del Garraf

Si voleu relaxar-vos prop del mar, la platja de les Casetes del Garraf és l’opció ideal. Les cases que trobem a la sorra es van començar a construir als anys 20, quan les famílies anaven a la platja a passar el cap de setmana. Primer eren de canya i només servien per protegir-se del sol, però amb el pas dels anys s’han anat construint i reconstruint fins a arribar al que trobem ara.

La serralada de Marina

La serralada de Marina compta amb més de tres mil hectàrees i múltiples itineraris per a totes les edats i condicions físiques. A més de la seva diversitat de fauna i vegetació, aquest parc destaca pel seu ric patrimoni històric, com ara el monestir de Sant Jeroni de la Murtra, l’ermita de Sant Climent o els diferents poblats ibèrics.

La Mola

Anar a la Mola és una bona idea si us voleu moure i passar un bon matí (o nit) a la natura. És la muntanya més alta del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i de l’Obac i compta amb diverses rutes amb poc desnivell. Quan arribeu al cim, us esperarà un bon refrigeri al restaurant més alt del Vallès!

Castell de Burriac

Us animeu a fer una petita excursió després d’haver passat el dia a la platja de Cabrera de Mar? En menys d’una hora caminant per un agradable camí enmig de la natura, arribareu al castell medieval de Burriac. Per cert, no us oblideu de gaudir de les vistes úniques que té de la comarca del Maresme!

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×