Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Manualitats per als amants dels llibres

Visualitzacions 1.47Kırşehir

OLAYA MARÍN

Si us agrada llegir, sabreu que és inevitable comprar coses relacionades amb els llibres: tote bags, il·lustracions, punts de llibres originals, exlibris i, fins i tot, aguantallibres amb formes divertides! En aquest número us proposem diferents manualitats perquè pugueu fer objectes divertits relacionats amb el món del llibre.

Un clàssic: el punt de llibre

Els punts de llibre són un element imprescindible per als qui els agrada llegir. Tot i que hi ha molts lectors que moltes vegades utilitzen el que tenen a mà (fins i tot el mateix tiquet de compra del llibre!), tothom sempre té un d’especial, d’un viatge o d’algú estimat. Si vosaltres també voleu regalar un punt de llibre que algú vulgui guardar per sempre, us donem aquestes idees: pinteu dibuixos amb aquarel·la amb motius florals (ideals per a la primavera!), feu formes divertides amb les tisores o amb la tècnica de la papiroflèxia, o aneu més enllà i brodeu un punt de llibre amb fil i agulla!

Exlibris personalitzat

Un exlibris és un segell personalitzar molt útil per marcar amb el vostre nom els llibres que aneu llegint. Tot i que hi ha molts artesans que els venen amb dissenys personalitzats, podeu optar per fer el vostre disseny i en qualsevol botiga especialitzada us el transformaran en segell! 

Quadern per anotar les lectures 

Sou dels que anoteu els llibres que aneu llegint? O ho feu només amb alguna aplicació? Si teniu ganes de tornar al paper, hi ha cap excusa millor que crear un quadern personalitzat? No us heu de complicar gaire la vida: agafeu una llibreta blanca o de punts i poseu diferents categories a les pàgines per valorar cada llibre, com ara el títol, el nom de l’autor o autora i el seu país d’origen, miniressenya i paraules clau per relacionar-lo amb altres lectures!

Bossa per guardar el llibre 

Per als qui no poden sortir de casa sense un llibre a la bossa o a la motxilla, proposem una bossa per guardar-lo i evitar que es faci malbé! Aneu a una botiga que venguin teles, escolliu l’estampat que més us agradi i… a cosir! També podeu reutilitzar la tela de roba que ja no feu servir, com pantalons o samarretes. 

Arracades 

I acabem amb aquesta idea que segur que sorprendrà tothom: unes arracades amb la coberta del vostre llibre preferit! Només necessiteu descarregar la coberta, fer-la petita amb una aplicació o programa d’ordinador i imprimir-la. Quan la tingueu en paper, enganxeu-lo en un suport dur i resistent i afegiu-hi un ganxo. Sereu els més originals el dia de Sant Jordi!

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×