Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Vols venir, tu, rabadà, als mercats de Nadal?

Visualitzacions 1.24Kırşehir

NATÀLIA CEREZO

El rabadà diria que vol esmorzar, però segur que la resta esteu molt animats amb la perspectiva de poder celebrar, per fi, un Nadal més normal, ple de llums, nadales i, evidentment, els millors mercats de Nadal, que ens permetran comprar aquella figureta que ens falta per al pessebre o adoptar un tió per fer-lo cagar una de les nits més màgiques de l’any. A La Positiva us recomanem cinc de les millors fires de Nadal de Barcelona!

Fira de Santa Llúcia

Dies: Del 25 de novembre al 23 de desembre

Preu: Gratuït

Ni més ni menys que des del 1786 que se celebra a Barcelona la Fira de Santa Llúcia davant de la catedral. Les paradetes, actualment més de dues-centes, són més que conegudes per ciutadans i forans: tions, avets, figuretes de pessebre (quin serà el caganer més popular d’aquest any?), regals d’artesania, panderetes… Passejar entre les paradetes plenes de gom a gom, notant l’olor tan fresca de la molsa i els avets, mentre el fred ens congela el nas: l’essència d’aquestes dates és ben bé això.

Mercat de Nadal al Moll de la Fusta

Dies: De principis de desembre al 6 de gener

Preu: Gratuït

Si a la tradicional Fira de Santa Llúcia hi afegim un toc marí, el resultat ben bé podria ser el Mercat de Nadal que cada any s’instal·la al Moll de la Fusta, i que, a més de fer olor d’avet, té un lleuger toc salat que ve del mar. Però el toc marítim no s’acaba aquí, sinó que també és present en un fantàstic pessebre flotant, a més d’una roda i fins i tot espectacles musicals. A més, el mercat compta amb tots els elements propis d’aquestes dates: un arbre de Nadal gegant, molts llums i decoracions, paradetes de regals…

Fira de Nadal Sagrada Família

Dies: del 27 de novembre al 23 de desembre

Preu: Gratuït

Un altre dels clàssics nadalencs de la ciutat és la Fira de Nadal de la Sagrada Família, que se celebra a la plaça de la Sagrada Família, davant de la façana de la Passió, des del 1962. Sens dubte, un dels al·licients d’aquesta fira és la situació i l’ambient, davant per davant d’un dels edificis més emblemàtics de Barcelona. I, és clar, hi trobareu les parades habituals de pessebres, arbres de Nadal, regals o tions, a més d’una xurreria i activitats gratuïtes pensades per als més petits.

Fira de Sant Tomàs i Reis

Dies: del 16 de desembre al 6 de gener

Preu: Gratuït

A la Gran Via de les Corts Catalanes, a les andanes laterals entre els carrers de Muntaner i Rocafort, trobareu aquesta fira nadalenca, que com és habitual ofereix diversos tipus de parades: artesania, regals i joguines, agrupades, a més de diverses xurreries repartides per tota la fira. Com que tanquen al gener, la Fira de Sant Tomàs i Reis és ideal per donar una volta aquells dies entre Nadal i Reis, quan altres opcions de la ciutat ja han tancat.

Nadal al Poble Espanyol

Dies: Del 3 a l’11 de desembre, el 17 i el 18 de desembre, del 22 al 29 de desembre (menys el 25 de desembre) i del 3 al 8 de gener

Preu: 11 €

Aquest any el Nadal del Poble Espanyol se centra en els desitjos. Els visitants podran recórrer aquest curiós conjunt arquitectònic, construït per a l’exposició del 1929, i gaudir d’unes decoracions nadalenques molt especials, a més de diverses lletres que, enllaçades, formaran paraules d’allò més emocionants. Si els més petits volen donar la carta al pare Noel (fins al 24 de desembre) a als Reig Mags (a partir del 26 de desembre) ho podran fer, però primer hauran de reservar hora a la web.

Al Poble també es pot gaudir de diversos espectacles durant aquestes dates tan especials, com ara Winter, un espectacle de dansa, i Vespres de Nadal, amb actuacions d’òpera, gòspel…

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×